سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برای جویای دانش، سربلندی دنیا و رستگاری آخرت است [امام علی علیه السلام]

انتخابات ریاست جمهوری

Powerd by: Parsiblog ® team.
تظاهرات بر ضد احمدی نژاد!(چهارشنبه 88 اردیبهشت 16 ساعت 11:59 صبح )
خبرگزاری روسیه مدعی تظاهرات بر ضد احمدی نژاد در برزیل شد!

به نوشته این منبع، محمود احمدی نژاد" رئیس جمهور ایران سفر خود به برزیل که برای روز (16 اردیبهشت ها) برنامه ریزی شده بود را لغو کرد.

در وزارت امور خارجه برزیل خاطر نشان نمودند که چند دقیقه پیش از آغاز کنفرانس مطبوعاتی در این وزارتخانه که قرار بود طی آن خبرنگاران با برنامه دیدار رئیس جمهور ایران آشنا شوند، احمدی نژاد برای "لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا" رئیس جمهور برزیل پیامی فرستاد که در آن تایید شده بود سفر به برزیل لغو می شود.

طبق اطلاعات وزارت خارجه برزیل، رئیس جمهور ایران ابراز آمادگی نمود که پس از انتخابات ریاست جمهوری در کشور که 12 ژوئن برگزار خواهد شد، به برزیل سفر کند.

این در حالیست که روز گذشته در شهرهای بزرگ برزیل تظاهراتی علیه دیدار احمدی نژاد برگزار شده بود.
» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

مطهری: رقابت اصلی بین موسوی واحمدینژاد(چهارشنبه 88 اردیبهشت 16 ساعت 11:59 صبح )
یک نماینده اصولگرای مجلس رقابت اصلی در انتخابات را میان احمدی نژاد و موسوی خواند و گفت: حضور محسن رضایی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری جلوی تک صدایی را در جبهه اصولگرایان گرفت .

علی مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در ظاهر 2 نفر از جریان اصلاح طلبان و 2 نفر از جریان اصولگرایان داوطلب ریاست جمهوری دهم شده اند، گفت : رقابت اصلی در انتخابات بین احمدی نژاد و موسوی خواهد بود.

وی با اشاره به طرحی که قرار بود از سوی برخی اصولگرایان عملیاتی شود، یادآور شد: در حقیقت ما به دنبال یک طرحی بودیم که در آن علی اکبرولایتی رئیس جمهور و محمد باقر قالیباف معاون اول در دولت مورد نظر باشند.

این نماینده مردم تهران در مجلس افزود: ابتدا تصور می کردیم این طرح با استقبال 70 تا 80 درصدی اصولگرایان مواجه شود که در این رابطه هم جلسات متعددی را برگزار کردیم ولی متاسفانه به نتیجه مطلوب نرسیدیم و نهایتا "طرح دولت ولایتی - قالیباف" خود به خود منتفی شد.

مطهری با اشاره به کاندیداتوری محسن رضایی در عرصه انتخابات تصریح کرد: سابقه نظامی محسن رضایی خیلی مهم نیست و به نظر می رسد در مجموع حضور رضایی در انتخابات ریاست جمهوی دهم مثبت است.

این نماینده اصولگرای مجلس گفت: حضور محسن رضایی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم به نوعی جلوی تک صدایی درجبهه اصولگرایان را گرفت و مشخص کرد که در این طیف سیاسی گفتمانی غیر از گفتمان احمدی نژادی وجود دارد.

این نماینده مجلس در عین حال اظهار داشت: البته نهایتا حضور رضایی تاثیر چندانی در نتیجه کل انتخابات نخواهد داشت چرا که وی بخشی از آرای موسوی و بخشی از آرای احمدی نژاد را جمع خواهد کرد، بنابراین لطمه ای هم به دو طرف نخواهد زد .

مطهری فضای سرد حاکم بر انتخابات ریاست جمهوری دهم را ناشی از تعداد اندک داوطلبین واجد شرایط در حال حاضر دانست .
» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

تجمع دانشجویان معترض به تبعیض رسانه ای مقابل صدا و سیما(دوشنبه 88 اردیبهشت 14 ساعت 11:53 عصر )

در اعتراض به سیاست های یک جانبه و جناحی صدا و سیما در انتخابات جمعی از دانشجویان روز دوشنبه برای اعلام اعتراض خود به مقابل سازمان صدا و سیما تجمع کردند. صدا و سیما نیز برای این تجمع آماده بود و از ساعات اولیه صبح حتی پیش از حضور دانشجویان چندین ماشین نیروی انتظامی در محل حاضر بودند. دانشجویان دلیل تجمع خود را اعتراض به «رواج دروغ و تبیض» در رسانه ملی عنوان می کردند.

دانشجویان که با هدایت نیروی انتظامی در مسجد بلال صدا و سیما تجمع کرده بودند خواستار دیدار با محمد ضرغامی شدند که پس نیم ساعت به آنان اطلاع دادند که ضرغامی در صدا و سیما حضور ندارد. دانشجویان سپس خواستار دیدار با مدیر کل یا معاون ضرغامی شدند. پس از گذشت یک ساعت چون به این خواسته پاسخی داده نشد دانشجویان از پشت در ورودی مسجد بلال که توسط نیروی انتظامی در آنجا محدود شده بودند بیرون آمدند و جلوی در ورودی صدا و سیما روی زمین نشستند. آن ها اعلام کردند که تا هنگامی که به اعتراضات آنها پاسخ داده نشود محل را ترک نخواهند کرد. سرانجام علی اصغر جعفری مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست سازمان صدا و سیما در جمع دانشجویان حاضر شد و به اعتراضات و سوالات دانشجویان گوش داد.

دانشجویان در این تجمع از جعفری خواستند تا تریبون احمدی نژاد از تریبون رسانه ملی جدا گردد.

دانشجویان ضمن اعتراض به اینکه پس از بیست سال سکوت اجازه سخن گفتن به میرحسین موسوی داده نمی شود پرسیدند چرا اخبار مرتبط با موسوی از سایت های مخالف «سحام نیوز، رجا نیوز» و با جهت دهی های خلاف واقع نقل می شود؟ چرا برای انعکاس خبر از موسوی در بیست و سی و بخش های خبری از سایت های خبری اصلاح طلب استفاده نمی شود؟

دانشجویان ضمن یادآوری سانسور خبری سید محمد خاتمی در دور دوم انتخابات در سال 80، پرسیدند چرا خبر سفر احمدی نژاد به کرج از سه روز قبل با تبلیغات بی حد و انتخاباتی صدا و سیما منعکس می گردد؟

دانشجویان ضمن سر دادن شعار «ضرغامی بیا اینجا» پرسیدند این رسانه ملی است یا تریبون تبلیغاتی محمود احمدی نژاد؟

دانشجویان ضمن یاد آوری اینکه به پای نظام جمهوری اسلامی خون های زیادی ریخته شده گفتند نباید انتخابات ریاست جمهوری که سرمایه نظام است مخدوش گردد و گفتند در حالی که 40 روز به انتخابات مانده انگار که خاک مرگ بر صدا و سیما ریخته اند و انعکاس پر رنگ از انتخابات دیده نمی شود؟ چرا صدا و سیما خواستار عدم مشارکت مردم در انتخابات است؟

یکی از دانشجویان از معاون ضرغامی پرسید: وقتی ستاد انتخاباتی آقای احمدی نژاد شروع به کار کرده و مشاور ارشد امور تبلیغاتش اعلام کرده که ایشان کاندیدا هستند چرا گفتگوی ویژه خبری با ایشان برگزار می شود؟

دانشجویان اعلام کردند که در صورت عدم اصلاح عملکرد صدا و سیما به زودی تجع گسترده تری در همین محل برگزار خواهند کرد.

نویسندگان این بیانیه ضمن اعتراض به رویکرد جانب دارانه و یک سویه رسانه ی ملی در پوشش اخبار دولت نهم ابراز عقیده کردند: در حالی که تنها 38 روز تا زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، متاسفانه رویکرد تبلیغاتی رسانه ملی، این شائبه را تقویت می کند که صدا و سیما برخلاف انتظارات، به دنبال مشارکت حداقلی است.

آنان از ضرغامی خواستند، صدا و سیما به جای تخریب و گزارش مشوه و مطالبی که شائبه تفرقه افکنی درباره شان وجود دارد، مواضع رسمی خود کاندیداها را منتشر کند تا همگان از مواضع واقعی و اصلی ایشان مطلع شوند.

آنان همچنین خواستار فراهم شدن امکان بررسی و ارزیابی دقیق مواضع نامزدها و هواداران ایشان از طریق جلسات مناظره و میزگردهای کارشناسی با حضور نمایندگان آنها فراهم شود.

علی اصغر جعفری ضمن تمجید از حساسیت دانشجویان حرکت آنها را خوب قلمداد کرد و اعلام کرد که در مقام پاسخ نیست و تنها انتقال دهنده انتقادات به مهندس ضرغامی است.

جعفری گفت که سیاست های صدا و سیما به نسبت دوره های قبل تغییر نکرده و همان خدماتی را انجام می دهد که در دوره خاتمی و هاشمی انجام می داد و صدا و سیما تنها در زمانبندی که به او اعلام می شود تبلیغات انتخاباتی برای تمام کاندیداها انجام می دهد و با رعایت مساوات تبلیغات انجام می شود.

او ضمن بیان اینکه در تمام دوره ها فعالیت های رئیس جمهور حاکم توسط صدا و سیما منعکس می شد گفت: ممکن است حجم فعالیت های یک رئیس جمهور با رئیس جمهور دیگر متفاوت باشد.

این سخن با اعتراض دانشجویان مواجه شد و پرسیدند: مگر کار رئیس جمهور فقط سفر رفتن است؟ شما با این سخنتان آقای خاتمی را به کم کاری متهم می کنید. آقای خاتمی کار های زیادی می کرد که منعکس نمی شد.

جعفری توضیح داد که چنین منظوری نداشته است.

دانشجویان ضمن اعتراض به این سخن جعفری با بیان اینکه ما اعتراضمان به پوشش خبری سخنان رئیس جمهور نیست گفتند برنامه در استان که دیشب ساعت 12 پخش شد نه پوشش خبری فعالیت های رئیس جمهور بود و نه پوشش سخنرانی های ایشان بود درست همانند یک فیلم تبلیغاتی از 17 نفر موافق نظر در مورد احمدی نژاد و عملکردش پرسیده شد که پاسخ همگی مثبت بود.

دانشجویان پرسیدند چرا خبر کشته شدن یک اتوبوس دانش آموز در مسیر استقبال ار رئیس جمهور در صدا و سیما منعکس نمی شود؟

چرا خبر های مرتبط با کاندیداهای دیگر جهت دار منعکس می گردد؟

چرا خبر مربوط به مراجع تقلید از جمله انتقاد های آقای صافی گلپایگانی به احمدی نژاد در صدا و سیما منعکس نمی گردد؟

دانشجویان اعلام کردند عملکرد صدا و سیما باعث ترویج تلویزیون و رادیو های بیگانه می گردد. و از جعفری خواستند از جواب های فرمالیته بپرهیزد.

جعفری ضمن تمجید از بلوغ سیاسی دانشجویان گفت: ما در حوزه خبر موظفیم اگر خبری ایجاد شود آنرا تهیه و پخش کنیم.

او گفت مواردی که شما انتقاد دارید قطعا منعکس داده خواهد شد. مسلم است که مواردی در صدا و سیما باید اصلاح شود. اما سیاست کلی این رسانه وامدار به کسی نیست ما رسانه ای متعلق به مردم و نظام هستیم انتقادات شما پی گیری و در موارد مشخص کنترل خواهد شد شائبه ها بر طرف خواهد شد.

دانشجویان گفتند شما پی گیری کنید ما نیز رصد می کنیم انشا الله که نتیجه مطلوب بدست خواهد آمد و اعلام کردند در صورت عدم تغییر در سیاست ها به تجمعات گسترده تری دست خواهند زد و در خواست کردند خبر تجمع را که توسط دوربین های صدا و سیما ضبط شد به طور کامل پخش کنند.


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

افزایش رفتوآمد پلاکهای قرمز به ستادهای انتخاباتی رئیسجمهور!(دوشنبه 88 اردیبهشت 14 ساعت 9:20 عصر )
استعفای مشاور ارشد رئیس‌جمهور برای هدایت ستادهای انتخاباتی احمدی نژاد، الگوی مناسبی برای مدیران میانی ستادهای انتخاباتی رئیس‌جمهور پدید نیاورده و همچنان بسیاری از مسئولان دولتی در حال رفت و آمد به دفتر مرکزی و کمیته‌های فرعی ستاد احمدی نژاد هستند.

ستادهای انتخاباتی محمود احمدی نژاد که با ریاست مجتبی ثمره‌ هاشمی به عنوان فرد معتمد رئیس‌جمهور مشغول به کار شده است، برای اداره دفاتر اصلی و شعبات فرعی خود از پتانسیل برخی از مدیران و مسئولان دولتی بهره می برد. این در حالی است که رئیس این ستاد برای دوری از شایبه حمایت‌های دولتی از ستاد رئیس‌جمهور، از سمت خود در ریاست جمهوری استعفا داده است.

این در حالی است که خبر می‌رسد، ابوالحسن فقیه، رئیس سازمان بهزیستی کل کشور به عنوان رئیس کمیته اقشار این ستادها منصوب شده و مهرداد بذرپاش نیز که مدیرعاملی سایپا را بر عهده دارد، به عنوان معاون رسانه ای این ستاد‌ها مشغول به فعالیت شده است.

همچنین در حالی که رفت و آمد یکی از معاونان وزیر کشور به ستاد انتخاباتی احمدی نژاد، دستمایه اعتراض و گلایه برخی را پدید آورده است، میثم نیلی، رئیس گروه مشاوران جوان وزیر ارشاد به عنوان مسئول کمیته سیاسی و منصوری از دیگر مشاوران جوان دولت به عنوان مسئول کمیته طرح و برنامه منصوب شده‌اند. در شهرستانها هم عبدالرضا دادبود، مدیر کل دفتر فنی استانداری مازندران به عنوان رئیس ستاد احمدی نژاد در این استان منصوب شده است.


هم چنین، کمیته اساتید دانشگاه ستادهای احمدی نژاد را بلندی رئیس دانشگاه علمی و کاربردی، کمیته فرهنگیان را حیدری مدیر کل حوزه وزارتی آموزش و پرورش، کمیته کشاورزی را فیضی پور مشاور وزیر جهاد و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و خاک جهاد کشاورزی و کمیته صنایع را دکتر سمیع نژاد معاون معدنی وزارت صنایع و معادن بر عهده دارند. در استان آذربایجان غربی نیز یکی از مدیران کل استانداری با حفظ سمت و بدون استعفا مسئول ستادهای انتخاباتی در این استان شده است.

بنا بر این گزارش، رفت و آمد دولتمردان با پلاک‌های قرمز در وضعیتی رخ می‌دهد که در دیگر سو، ستادی انتخاباتی به موازات ستاد اصلی رئیس‌جمهور کنونی با حمایت یکی از وزرای جنجالی و سابق دولت آغاز به کار کرده است. در این ستاد، برخی از مدیران میانی و استانداران که دارای اختلاف دیدگاه و سلیقه با ثمره ‌هاشمی هستند، حضور پیدا کرده و به فعالیت‌های تبلیغاتی خود با پتانسیل امکانات دولتی ادامه می‌دهند.

گفتنی است، مشاوران جوان بیشتر وزارتخانه‌ها مانند تعدادی از مشاوران جوان وزیر کشاورزی در ستادهای احمدی نژاد فعالیت دارند که برخی از آنها در کمیته استانی و برخی هم در دیگر کمیته‌های فرعی مشغول به فعالیت هستند.
» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

تصویری از دیدار رهبر انقلاب با موسوی در منزل پدری(یکشنبه 88 اردیبهشت 13 ساعت 9:12 عصر )
به گزارش خبرنگار «آینده»، این دیدار مدتی پیش انجام شده و آیت‌الله خامنه‌ای برای عیادت از پدر مهندس موسوی به منزل وی در منطقه بوذرجمهری تهران رفته‌اند و در دیداری صمیمانه که علاوه بر مهندس موسوی برخی اعضای دیگر خانواده آن‌ها نیز حضور داشته‌اند، از پدر ایشان عیادت کرده‌اند.

در یکی از دیدارهای رهبر انقلاب نیز ایشان عصایی را به پدر مهندس موسوی هدیه می‌دهند.


روابط خانوادگی خانواده «میرحسین موسوی خامنه» با آیت‌الله «سید علی حسینی خامنه‌ای»، علاوه بر آن که به مسئولیت‌های آن‌ها برمی‌گردد، به خاستگاه ایشان، «خامنه» نیز برمی‌گردد.
خامنه یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی و مرکز بخش مرکزی شهرستان شبستر در 75 کیلومتری تبریز است. با این حال برخلاف برخی شایعات درباره ارتباط نزدیک فامیلی موسوی و رهبری، آن‌ها صرفاً رابطه فامیلی دور با هم دارند.

آیت‌الله خامنه‌ای و میرحسین موسوی هر دو علاوه بر عضویت شورای انقلاب، از پایه‌گذاران حزب جمهوری اسلامی بوده‌اند و همچنین آیت‌الله خامنه‌ای صاحب امتیاز روزنامه جمهوری اسلامی ـ ارگان این حزب ـ و مهندس موسوی، مدیرمسئول و سردبیر آن بوده‌اند.

با وجود آن که به دلیل اختیارات درهم تنیده رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر در دهه اول انقلاب برخی اختلافات ناگزیر بین رهبر انقلاب و موسوی رخ داد و منجر به اصلاح قانون اساسی شد، اما مهندس موسوی تأکید کرده که هماهنگی با رهبری، یکی از ملزومات اولین مقام اجرایی کشور است.

مهندس موسوی پس از پایان نخست‌وزیری خود و آغاز رهبری آیت‌الله خامنه‌ای، به عنوان مشاور رهبر انقلاب و نیز عضو منصوب ایشان درمجمع تشخیص مصلحت نظام مشورت‌های خود را به رهبر انقلاب ارائه می‌داده است.

همچنین، مهندس موسوی از کسانی بود که بدون داشتن مسئولیت اجرایی از سوی رهبر انقلاب به جلسات هم‌اندیشی سران نظام که برای مشورت درباره مسئله هسته‌ای تشکیل شد، دعوت گردید و در آن جلسات نیز موضع وی برخلاف مواضع برخی مسئولان وقت، به موضع آیت‌الله خامنه‌ای مبنی بر مقاومت بر فناوری اتمی نزدیک بود.

» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مرزبندی اصلاحطلبان در شروع تبلیغات
4 داوطلب تائید صلاحیت شدند
درد سر رنگ سبز (نمادحامیان موسوی) برای تلویزیون!
حسین شریعتمداری به سیم آخر زد!
توسل "فارس" به اسرائیل برای حمایت از احمدی‏نژاد
[عناوین آرشیوشده]