سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شهرى تو را از شهر دیگر بهتر نیست . بهترین شهرها آن بود که در آنت آسایش زندگى است . [نهج البلاغه]

انتخابات ریاست جمهوری

Powerd by: Parsiblog ® team.
من، میرحسین موسوی فرزند کوچک انقلاب اسلامی به صحنه آمدم چون...(شنبه 88 اردیبهشت 19 ساعت 8:26 عصر )
میرحسین موسوی پس از حضور در ستاد انتخابات کشور و ثبت نام در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در جمع خبرنگاران به بیان اهدافش پرداخت.

میرحسین موسوی پس از ثبت نام در ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران حاضر شد و  گفت:

"با عرض سلام به محضر ملت شریف ایران و یکایک حضار گرامی؛ ایام سوگواری حضرت فاطمه اطهر (س) را به شما و همه پیروان و دوستداران اهل بیت پیامبر (ص) تسلیت می گویم.

به جاست از فرصتی که توجه رسانه های جمعی و در ورای آن دقت ملت عزیز فراهم آورده است استفاده کنم و کلماتی چند درباره آنچه اینجانب را به حضور در صحنه انتخابات ریاست جمهوری واداشته است، بیان کنم و پیمانی را که به امید ادای آن در این راه قدم گذاشته‌ام، تشریح نمایم.

مردم سربلند ایران، پروردگار شما نعمت را بر این زاد و بوم تمام کرد. آن را به ثروت‌های بسیار تجهیز کرد و به فرهنگ و معنویت آراست. آن را چهار سوی تمدن‌ها قرار داد، آن را سرزمین میانه و سرپل اتصال ملت‌ها، آن را پناهگاه آیین‌های آسمانی و زادگاه مفاخر بشری پسندید تا جایی که امام (ره) ما فرمود، ایران موجودی آسمانی است که هیچکس نمی‌تواند به آن لطمه بزند.

آنچه اینک مردم ما را از دیگر ملل ممتاز می‌کند نه خودپسندی و مباهات به گذشته‌ای سپری شده بلکه میل به بهترین‌ها و ظرفیت نیل به آنهاست. این خصوصیتی است که در سرشت ما نهادینه شده است و در تمامی رفتارهای شخصی و اجتماعی ما آثار آن را می‌توان جست‌وجو کرد.

آیا ممکن است ملتی وجود داشته باشد که به چیزی کمتر از بهترین قناعت کند یا در محقق کردن چشم‌اندازی از بهروزی که در پیش‌رویش قرار می‌گیرد، سستی به خرج دهد؟ شرایطی که امروزه در آن به سر می‌بریم بی‌تردید بهترین نیست.

در وضعیتی هستیم که شایسته و شان ملت و مردم ما نیست. سرمایه‌هایی که حاصل تاریخ پر فراز و نشیب ماست به ویژه انقلاب عظیم اسلامی و بذل خون‌های گرامی بوده‌اند، در خطرند. آنچه امروز می‌بینیم آن چیزی نیست که می‌خواستیم، آن چیزی نیست که می‌تواند باشد.

من میرحسین موسوی، فرزند کوچک انقلاب اسلامی به صحنه آمده‌ام چون روندهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی موجود را نگران‌کننده یافتم.

آمده ام تا کرامت انسان‌ها را پاس بدارم.

آمده‌ام تا از حق ملت برای اطلاع از امور کشور دفاع کنم و حامی گردش آزادانه و شفاف اطلاعات برای مردم، این ولی‌نعمتان دولت‌ها باشم.

آمده‌ام تا از آزادی اندیشه و بیان پاسداری کنم و مدافع آزادی‌های مصرح در قانون اساسی باشم.

آمده‌ام تا با دستور کار قرار دادن فرمان هشت ماده‌ای امام خویش، آن را از نو چراغی تابنده در مسیر تحقق حقوق شهروندی و حفظ حریم خصوصی قرار دهم.

آمده‌ام تا وسیله‌ای باشم برای بازگرداندن اقتدار، عزت و هویت ایرانی.

آمده‌ام تا با تنش‌زدایی و تعامل سازنده روابط بهتری میان کشورمان ایران و جهان برقرار کنم تا فضا را برای توسعه کشور بگشایم و احترام به ایرانیان را در جهان تامین کنم.

آمده‌ام تا راهی و همراهی باشم برای رفتن به سوی ایرانی مستقل، آباد، آزاد، پیشرفته و سربلند.

آمده‌ام در حالی که راهی ساده و یک‌شبه برای مشکلات اقتصادی کشور و مردم نمی‌شناسم و معضلات امروز را ناشی از چاره‌جویی‌های شتاب‌زده، یک‌شبه و یک‌نفره می‌بینم.

آمده‌ام تا ساختار آسیب‌خورده اداره کشور را از طریق احیای دستگاه برنامه‌ریزی و مدیریت، استقرار شوراهای مهمی که نماد خرد جمعی مردم ما بوده‌اند و تعطیل شدند، ترمیم کنم.

آمده‌ام تا به صورت صریح و روشن از تولید ملی در کشاورزی و صنعت و همه فعالیت‌های مفید اقتصادی پشتیبانی کنم.

آمده‌ام تا حامی مستضعفین باشم. آنانی که فشار تورم قامت‌شان را خم کرده و سیاست‌های نادرست اقتصادی عزت‌شان را نشانه رفته است.

آمده‌ام تا اشتغال را دغدغه هر روزه دولت قرار دهم. آمده‌ام تا با گسترش بیمه‌های همگانی قدمی در جهت آزادی اقشار مردم از فقر و رهایی آنها از نیاز بردارم. اقشاری که استقلال کشور و عظمت جمهوری اسلامی مرهون فداکاری و فضیلت‌های آنهاست و هیچکس نیست که بتواند نقش آنان را در استقرار نظام فراموش کند یا حماسه‌هایی را که فرزندان مرزدارشان در دفاع مقدس آفریده‌اند از یاد ببرند.

آمده‌ام تا با تشکیل دولتی فرهنگی مدافع فرهنگ غیردولتی و غیر دستوری باشم و میان دولت و گروه‌های مرجع هنرمندان و روشنفکران، دانشگاهیان، روحانیان و تمامی نخبگان رابطه‌ای دوستانه و خلاق در جهت اهداف و آرمان‌های کشور برقرار کنم و آمده‌ام تا با الهام از شهیدان در خدمت اعتلای میهن اسلامی باشم.

اینجانب آمده‌ام تا با کمک و همراهی همگان در جهت تحقق جامعه‌ای پر از امید و نشاط تلاش کنم. این آرمانی است که همه در برابر آن مسوولند. شرایط و حوادث، خواستی عمومی و مستقل از تمایلات گروهی و صنفی برای بهبود فراهم آورده است که بزرگ‌ترین سرمایه ما در مسیر پیش‌روست. ما نمی‌توانیم این سرمایه بزرگ را نادیده بگیریم و نباید با سرایت دادن تفاوت‌های خود به متن جامعه آن را از دست بدهیم؛ لذاست که اینجانب با اعلام گفتمانی که از همان روز نخست آن را در معرض نگاه ملت شریف قرار داده‌ام و همواره پذیرای اصلاح اصولگرایانه در آن هستم، در عین دوستی با طیف‌های متنوع سیاسی و سپاسگزاری از تمام احزاب و تشکل‌هایی که به حمایت از پشتیبانی از این خدمتگزار مردم پرداختند، مستقل پا به صحنه می‌گذارم تا مرزبندی‌های جناحی، این راه روشن را مسدود نکند.

استقلال اینجانب نه از سر تک‌روی یا استغنا که از روی استمداد از تمامی توان‌هایی است که سعادت کشور منوط به همکاری آنان است. امیدوارم نتیجه فعالیت‌های عادی‌ای که به مدد همه شایستگان کشور از زنان و مردان و از تمامی گرایش‌ها، اقشار، اقوام و مذاهب و ادیان حاصل خواهد شد، پاسخی مناسب به اعتماد تمامی کسانی باشد که اینجانب را در خور حمایت یافتند. می‌دانم که طی این طریق جز با توکل بر الطاف الهی و همدلی، همفکری و همگامی مردم عزیز و یاری رهبر فرزانه انقلاب میسر نمی‌شود. اطمینان دارم که ملت شریف ایران هوشمندانه تحولات کشور را دنبال می‌کنند و با شرکت مسوولانه در انتخاباتی که آینده این سرزمین را رقم خواهد زد به وظیفه انسانی، ملی و دینی خود عمل خواهم کرد و راهی را برخواهند گزید که خیر  عمومی در آن است. همچنین ایمان دارم که خداوند همه تلاشگران در مسیر حق را که ملت مجاهد ما بی‌تردید از جمله آنانند با حمایت‌های خود یاری خواهند فرمود.

والذین جاهدوا فینا لنهدینم سبلنا و ان الله لمع المحسنین

و ما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب"

در پایان سخنان مهندس موسوی، خبرنگاران که اصرار داشتند از مهندس موسوی پرسش‌های خود را بپرسند، او را تا آستانه در همراهی کردند و این ازدحام خبرنگاران در راهروهای وزارت کشور باعث شد که خروج مهندس موسوی از سالن به سختی امکان پذیر باشد.

تعداد خبرنگاران داخلی و خارجی حاضر در ستاد انتخابات کشور بسیار بیشتر از روزهای دیگر بود.

زمان خارج شدن میرحسین از ساختمان وزارت کشور، جمع بسیار زیادی دور وی را گرفته بودند.

جمع زیادی از دوستداران میرحسین بیرون ساختمان وزارت کشور در انتظار خروج وی پس از ثبت نام در انتخابات بودند و با دیدن وی با شعارهای «یاحسین میرحسین»، «درود بر خاتمی سلام بر میرحسین»، «اصلاحات زنده است، موسوی پاینده است» ، «موسوی پاینده رییس جمهور آینده»،«موسوی موسوی حمایتت می کنیم» وی را تا میدان فاطمی همراهی کردند. بیشتر حاضران پرچم های سبز به دست داشتند.

ورود و خروج میرحسین در وزارت کشور و دوستدارانش که پرچم های سبز به دست داشتند، برای کارمندان وزارت کشور و ساختمان های اطراف جالب توجه بود و آنها را پای پنجره ساختمان ها کشانده بود.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، میرحسین موسوی صبح روز شنبه در میان حلقه دوستدارانش با نمادهای سبز و گل و قرآن تا در ورودی وزارت کشور همراهی شد و در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

میرحسین موسوی که اواخر اسفندماه اعلام کاندیداتوری کرد، هم اکنون اصلی ترین رقیب رییس دولت نهم است و انتقادات وی از نحوه عملکرد دولت نهم و احساس خطر وی از ادامه یافتن روش مدیریت کنونی دولت، مورد توجه بسیاری از دانشجویان، مردم، نخبگان و خبرنگاران رسانه ها قرار گرفته است.

خبرنگاران داخلی و خارجی که می دانستند مهندس موسوی ساعت 11 روز شنبه در ساختمان وزارت کشور حاضر خواهد شد، از ساعتی پیش از ورود وی در محل استقرار خبرنگاران حضور یافته اند.

تعداد خبرنگاران مستقر در وزارت کشور بیش از روزهای دیگر گزارش شده است و حضور خبرنگاران خارجی چشمگیر است.

صبح شنبه، جمعی از دوستداران مهندس موسوی با شال ها و نمادهای سبز در مقابل وزارت کشور در انتظار ورود مهندس موسوی به وزارت کشور برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری بودند که جمعی از مردم نیز به آنها پیوستند. حاضران گل و قرآن داخل سینی گذاشته بودند و جمعیت حاضر در مقابل وزارت کشور، عکس خاتمی و میرحسین در دستانشان گرفته بودند.

جمعی از افراد حاضر پوسترهایی در دست داشتند با آرم ستاد 88 (حامیان خاتمی) و جمعی از جوانان ستاد 88 در مقابل ساختمان وزارت کشور حضور داشتند.  

چند تن از حاضران و دانشجویان به خبرنگار قلم نیوز گفتند که برای خوش آمدگویی و بدرقه مهندس آمده اند و با نمادهای سبز رنگ می خواهند به همه مردم یادآور شوند که رنگ سبز، یکی از رنگ های پرچم ایران و نماد دوستداران میرحسین است و ان شاءالله این سبزی همیشه باقی بماند.

جمعی افرادی که در مقابل وزارت کشور حضور دارند، به گفته خودشان از دانشجویان دانشگاه تهران هستند که هر لحظه بر تعداد آنها افزوده می شود. تعداد زیادی از حاضران نیز از اعضای ستاد 88 حامیان خاتمی هستند.

همزمان با ورود مهندس موسوی به خیابان فاطمی، مردمی که به دانشجویان پیوسته بودند یکصدا شعار می داند: «صل علی محمد بوی صداقت آمد»، «صل علی محمد بوی خمینی آمد»، «یا حسین، میرحسین»، «رییس جمهور ما سید آل عبا»، «میرحسین خدانگهدار تو».

میرحسین که خودش رانندگی می کرد و با پراید همیشگی اش به وزارت کشور نزدیک می شد، در حلقه جمعیت مشتاق و علاقمند حرکت می کرد.

زمانی که مهندس می خواست وارد وزارت کشور شود، مردم دور او را گرفته بودند و حرکت برای مهندس امکان پذیر نبود. زمانی که مسوولان وزارت کشور می خواستند در را ببندند، تعداد جمعیت حاضر به گونه ای بود که امکان پذیر نشد و جمعیت به داخل حیات وزارت کشور آمدند و با صلوات و شعار و درود او را تا زمان ورود به ساختمان وزارت کشور همراهی کردند.

با وجود اینکه مهندس به ساختمان وزارت کشور وارد شد، جمعیت زیادی از مردم و دانشجویان در مقابل وزارت کشور همچنان ایستاده بودند و با سربند و بازوبند و پرچم های سبز شعار حمایتی از مهندس می دادند و سرود یار دبستانی و ای ایران را همنوایی می کردند.

حاضران شعار می دادند: درود بر خاتمی سلام بر موسوی.

پلاکادرهایی در دست حاضران در مقابل وزارت کشور دیده می شد که روی یکی از آنها نوشته شده بود:

«خرداد ماه ترانه سرایی ماست تا بهار یک زمستان باقیست».

عکس هایی از خاتمی و میرحسین و میرحسین و زهرا رهنورد در دست جمعیت حاضر بود. آنها پرچم ایران و پرچم های سبز به دست داشتند.

روی برخی بازوبندهای سبز جمعیت حاضر نوشته شده بود «موسوی امید سبز ایران».

پرچم های سبز به نام مقدس حضرت زهرا (ص) مزین شده و روی برخی از آنها نوشته شده بود: «انسانم آرزوست...».


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

تحلیل عجیب صهیونیستها از فواید احمدینژاد!(شنبه 88 اردیبهشت 19 ساعت 8:15 عصر )
دو نفر از سخنرانان در اجلاس آیپک در روز دوشنبه گذشته، طی سخنرانی‌های خود از احمدی‌نژاد به عنوان مزاحم نام بردند که البته وجود او را در عین حال به عنوان هدیه‌ای تلقی کردند که باعث شناسایی چهره واقعی جمهوری اسلامی شده است.

به گزارش سرویس بین‌الملل «آینده» به نقل از فیلیپ ویوس، آن‌ها همچنین پیش‌بینی کردند احمدی‌نژاد در انتخابات ماه آینده ایران دوباره به روی کار نخواهد آمد. این سخنان در حالی مطرح می‌شود که شرکت‌کنندگان در اجلاس آیپک از هسته‌ای شدن ایران و همچنین موضع‌گیری‌های اخیر دولت اوباما در این باره، بسیار عصبانی هستند.

در یک جلسه فوری در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، ایلان برمن، سخنگوی شورای روابط خارجی آمریکا، در مورد دولت‌مردان ایران گفت: «ما می‌دانیم که در ایران دو نوع فرماندهی وجود دارد، در جایی که رهبر ایران فرماندهی نیروهای دفاعی و همچنین مسئول سیاست خارجی ایران است، رئیس‌جمهور ایران در حاشیه قرار دارد.»

وی افزود: «در چهار یا پنج سال اخیر بحث‌های زیادی در مورد این که احمدی‌نژاد دارای قدرتی است و یا این که مقام تشریفاتی دارد، وجود داشته است. ما می‌دانیم که احمدی‌نژاد هدیه‌ای برای ما بوده است، او از یک سو از گفتگو و مذاکره با ما (آمریکا) صحبت می‌کند و در جای دیگر می‌خواهد ما را بکشد، و بنابراین ما به طور جدی با تعارض روبه‌رو هستیم. اما آیا واقعاً می‌توانیم بفهمیم که او چه می‌گوید؟ پاسخ این است........ نه، ما نمی‌توانیم.»

وی می‌افزاید: «اگر احمدی‌نژاد در انتخابات ماه آینده به وسیله فردی که کمتر آشوب‌انگیز (فتنه‌انگیز) باشد،‌جایگزین شود، ما چه تلاشی را برای همسو کردن جهان در مقابل خطر ایران انجام دهیم؟»

کنز پولاک،‌ یکی از کارشناسان آمریکایی در مورد ایران و خاورمیانه، با شرکت در پنل‌های آیپک و طرفداری از مواضع این گروه در مورد فشار بر ایران برای توقف برنامه هسته‌ای، فشار اقتصادی با ایجاد تحریم‌های سخت علیه ایران را مناسب‌ترین راهکار دانست.

وی که از محققان برجسته سازمان سیا و از متخصصین موضوع خلیج‌فارس،‌خاورمیان و ایران و شدیداً طرفدار اسرائیل است، گفت: «در این مورد،‌ به طور قطع، ریسک بالایی وجود دارد. احمدی‌نژاد بهترین دیپلماتی بود که ما انتظار داشتیم، چرا که هر وقت او علیه ما سخن می‌گفت، عده بیشتری را به طرفداران ما می‌افزود، حالا اگر کسی در ایران به ریاست‌جمهوری برسد که مواضع تند احمدی‌نژاد را نسبت به سایر کشورها نداشته باشد، کار برای ما سخت می‌شود چون شاید باعث شود دیگر کشورها برای فشار آوردن به ایران با قطعنامه و تحریم، مخالفت نمایند.»

خبرنگار «آینده» در پایان می‌افزاید: «اظهارات کارشناسان متمایل به صهیونیست‌ها در حالی است که دکتر احمدی‌نژاد صریح‌ترین مواضع ضداسرائیلی را در طول دوران ریاست‌جمهوریش اتخاذ کرده است.»
» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

هیچ منابع مالی برای تبلیغات ندارم(جمعه 88 اردیبهشت 18 ساعت 11:10 عصر )

دکتر محمود احمدی‌نژاد ،کاندیدای دهمین انتخابات ریاست جمهوری ، در بخشی از سخنان خود در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات گفت: «لازم است اینجا چند نکته را خطاب به ملت عزیز ایران بیان کنم؛ اول اینکه بنده از طرف خودم هیچ ستاد تبلیغاتی ندارم، ستادی که رسما مدیریت و هدایت آن برعهده بنده باشد ندارم و وظیفه من اعلام آمادگی برای خدمت به مردم است و هیچ منابع مالی برای تبلیغات ندارم و اگر هم داشتم ضرورتی نمی‌دیدم درتبلیغات هزینه شود. اما عزیزانی هستند که به صورت داوطلب و مردمی به دنبال برنامه‌ریزی برای مدیریت تبلیغات انتخاباتی هستند. من ضمن تشکر از تمام کسانی که به صورت داوطلب و مردمی مصمم هستند که در مسیر انتخاب بهتر و انتخابات بهتر تلاش کنند چند نکته را خطاب به آنها عرض می‌کنم.»

رییس جمهور ادامه داد:«‌ همه ما مصمم هستیم که فضای انتخابات، فضای بانشاط و دوستی باشد و کسی حق ندارد به اسم طرفداری از بنده به دیگران تعرضی کند و یا علیه دیگری صحبت کند و نباید فضای تخریبی ایجاد کند و کسانی که درجهت تخریب فضای سالم انتخابات حرکت و این فضا را تخریب کنند، هیچ ارتباطی با بنده ندارند و مطلقا مورد تائید نیستند. همه باید کمال ادب و احترام را رعایت کنیم و توجه داشته باشیم که اخلاق انتخاباتی یک اصل است.»

رییس‌جمهور گفت:« ‌کسانی که می‌خواهند بنده را معرفی کنند فقط عملکردها را بگویند؛ آن هم اگر لازم است، و این مساله را نیز در حد واقعیات بگویند و کسی حق ندارد بزرگ‌نمایی کند.»

رییس‌جمهور افزود:« کسی حق ندارد در برابر انتقادات درست و بیان برخی از ضعف‌ها که طبیعی یا غیرطبیعی است مقاومت کند و عرصه انتخابات باید عرصه‌ای باشد جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و برنامه‌ریزی درست برای آینده.»

رییس جمهور گفت:« آنها(طرفداران) نباید دچار اسراف شوند، ‌نباید مزاحم مردم شوند و من توصیه می‌کنم اگر کسی برای تبلیغ می‌خواهد هزینه کند آن هزینه را در جهت کمک به محرومان جامعه به کار بگیرد و بهترین روش تبلیغ، گفت‌وگو، صبحت کردن و ارائه منطق است و هیچ کس حق گرفتن پول به اسم بنده را از مردم را ندارد و هیچ کس حق ندارد از مردم به نام بنده وجهی بگیرد و احدی حق ندارد از بیت المال و امکانات عمومی برای تبلیغات استفاده کند و اگر استفاده کرد از ما نیست و محکوم است.»

وی ادامه داد:« اگر کسانی به عنوان وظیفه زحمت می‌کشیدند من از آنها تشکر می‌کنم ولی باید توجه کرد که تلاش در ستادهای مردمی انتخاباتی حقی را ایجاد نمی‌کند و آن عزیزان نباید توقع داشته باشند که کار آنها در ستادهای مردمی در تصمیم‌گیری‌ها و عزل و نصب‌ها نقشی را ایفا کند.»

رییس‌جمهور ادامه داد:« انتخابات و جریان انتخابات هیچ تاثیری بر روند کار و خدمتگذاری دولت نخواهد داشت و همکاران من در دولت حق ندارند ثانیه‌ای را جهت خدمت به مردم فروگذاری و از این امرغفلت کنند و دولت با همان شتاب و سرعت و با استفاده از تمام لحظه‌ها به خدمت خود به فضل الهی ادامه می‌دهد و باید ادامه دهد تا ثانیه‌ای که مردم بخواهند.»

وی گفت: « من از خداوند متعال می‌خواهم که بهترین سرنوشت و آینده را برای ملت عزیز ایران و تمام ملت‌ها رقم بزند و اعلام می‌کنم که انشاءالله در آینده نزدیک یک کنفرانس خبری کامل و با وقت مناسب خواهیم داشت و انشاءالله به سوالات همه کسانی که علاقمند به پرسش هستند؛ پاسخ خواهم گفت.»

رییس جمهور بار دیگر از تمام ملت ایران و همچنین خبرنگاران تشکر و قدردانی و تاکید کرد که انشاءالله بهترین انتخابات برگزار شود.

احمدی‌نژاد همچنین در ابتدای سخنان خود گفت: «خداوند را سپاسگذارم که ملت عزیز ایران قدم بر صراط مستقیم الهی گذاشته و با اراده ملی و با همبستگی عمومی دست‌اندکار برپایی جامعه‌ای نمونه، شاهد و الگو است.»

رییس‌جمهور گفت:« باید حیات طیبه در جای جای میهن عزیز ما جاری و ساری باشد و تردیدی نیست که رسیدن به حیات طیبه و قله‌های پیشرفت نیازمند پاسخ مثبت به دعوت پیامبر اسلام (ص) و صالحان است. امروز ملت ایران در مسیر حرکت به سمت قله‌های عزت و عظمت است. ملت بزرگ ایران با مجاهدت بی‌نظیر خود و با عزم الهی و انقلابی خود در مسیر عدالت، عدالت‌خواهی و در مسیر عزت و عزت‌خواهی و در مسیر پیشرفت و کمال همه جانبه درحال حرکت است. امروز ملت ایران در عرصه ‌های گوناگون اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در حال شکوفایی است و امروز ملت ایران گام‌های بلند خود را برای رسیدن به قله‌های پیشرفت با استحکام و تدبیر برداشته است.»

رییس‌جمهور ادامه داد:« در فرهنگ ملت ایران و نظام برآمده از اراده ملت ایران خدمتگذاری یک امتیاز است. خدمتگذاری به ملت در حقیقت توفیق و لطف الهی است.»

وی گفت:« ملتی که در مسیر الهی حرکت می‌کند شایسته همه‌گونه فداکاری است. ملتی که قصد برقراری جامعه‌ نمونه دارد، این ملت در نزد ملائکه الهی و نزد همه صالحان، پاکان و آزادگان عزیز، سربلند و مقرب است. امروز ملت ایران پرچم‌دار عدالت‌خواهی، عزت و کرامت انسان‌ها درسطح جهانی است و در مسیر تعالی خود با شجاعت ایستاده و خدا را از همبستگی بی‌نظیر و وحدت مثال زدنی و آرمان‌خواهی ملت ایران سپاسگذاریم.»

رییس‌جمهور به اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت:« در جمهوری اسلامی ایران انتخابات حق مردم و یک امر اصیل است و بدون مشارکت و نظارت مستمر و همه‌جانبه‌ آحاد مردم امکان تحقق آرمان‌ها و هدف‌ها وجود ندارد؛ اصل حرکت متعلق به مردم است و برای مردم است و در خدمت مردم است. هر انتخاباتی باید نقطه‌ی شروع حرکت جدید و سکوی پرش به قله‌های بلند‌تر و آغازی دوباره برای ملت ما باشد. انتخابات صحنه حضور تمام ملت و جوشش اراده‌ها و پربا داشتن شرایطی جدید و حرکتی نوین است. انتخابات باید مقوم محبت‌ها، دوستی‌ها وبرادری‌ها باشد. انتخابات باید مقوم همبستگی ملی و انگیزانده برای حرکت سریع‌تر در مسیر کمال و پیشرفت باشد. انتخابات یک جشن ملی است. یک میثاق عمومی برای پافشاری بر هدفها و حرکت دسته‌جمعی در راه تحقق هدف‌ها است.»

وی ادامه داد:« در ایران انتخابات یک امر اصیل است و هر انتخاباتی باید یک گام و یک سکو ملت ما را به سمت هدف‌ها نزدیک‌تر کند. فضای انتخابات باید فضای نشاط، شور و اندیشه باشد. فضای انتخابات باید مملو از پاکی‌ها، صداقت‌ها و محبت‌ها باشد.»

رییس‌جمهور گفت: « انتخابات ریاست جمهوری دهم در راه است؛ در انتخابات باید تمام داشته‌های ملت به صحنه بیاید چرا که سرنوشت چهار سال آینده رقم می‌خورد. برای تحقق این هدف نیازمند فضای منطقی، منصفانه، دوستی و برادری هستیم. قبلا هم عرض کردم که انتخابات متعلق به تمام ملت است و رهبر عزیز انقلاب در اول فروردین با اعلام اینکه فقط یک رای دارند، فضای زیبایی را ترسیم می‌کنند که همه بتوانند توانمندی‌های خود و اندیشه‌های نو، ابتکار عمل‌های خود و برنامه‌ریزی‌های خود را به صحنه آورند و در خدمت پیشرفت کشور قرار دهند.»

رییس‌جمهور گفت:«‌ باور من این است که باید همه تلاش کنیم که انتخابات بهترین باشد. بنده به عنوان خادم ملت و یکی از آحاد ملت مثل بقیه یک رای دارم و خود من هم باید تمام توان خود را به کار گیرم که بهترین انتخابات برگزار شود.»

در هنگام حضور رییس‌جمهور در ستاد انتخابات وزارت کشور،‌کلهر، شیخ‌الاسلام، مشایی، ثمره، الهام و سعیدلو او را همراهی می‌کردند.


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

احمدینژاد،حریفی قدر(جمعه 88 اردیبهشت 18 ساعت 12:10 صبح )

اگر محمود احمدی‌نژاد در انتخابات 12 ژوئن (22 خرداد) پیروز نشود، نخستین رئیس‌جمهور ایران خواهد بود که در نتیجه انتخابات، برکنار می‌شود. در نگاه اول این مسئله چندان دور از ذهن نیست.

 بسیاری از مردم ایران احمدی‌نژاد را به خاطر اوضاع اقتصادی بد کشور مقصر می‌دانند. آنها بدنبال این هستند که بفهمند بر سر سود هنگفتی که از فروش نفت بشکه‌ای 150 دلاری عاید دولت شد، چه آمده است.

مردم عادی ایران با افزایش قیمت‌ها و تورم و نیز رشد بیکاری دست به گریبانند.

بسیاری، حتی شخصیت‌های محافظه‌کار ایرانی نسبت به زبان تند و تهاجمی سیاست خارجی رئیس‌جمهور انتقاد دارند.

محسن رضایی، یکی از نامزدهای مطرح انتخابات ریاست‌جمهوری آینده، هشدار داده ایران در حال سقوط به یک ورطه خطرناک است.

در حقیقت احمدی‌نژاد در جلب حمایت محافظه‌کاران یا بنیادگرایان کلیدی ایران نیز ناکام مانده است.

حتی به نظر می‌رسد حمایت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی ایران از وی نیز کاهش یافته است. چراکه این هفته، ایشان نامه‌ای توبیخ‌آمیز خطاب به رئیس‌جمهور نوشته و از ادغام دو وزارتخانه توسط وی انتقاد کرده بودند. این مسئله شاید محرمانه باشد اما تقریباً به ندرت اتفاق می‌افتد که رهبر انقلاب، یکی از دستورات رئیس‌جمهور و خصوصاً این رئیس‌جمهور را به چالش کشیده و رد کند.

بااین‌حال هیچ کس نباید توانایی احمدی‌نژاد در کسب قدرت و حفظ آن را دست کم بگیرد.

او هنوز هم از حمایت دستگاه‌های دولتی، نظامی، امنیتی انقلاب و رسانه‌ای که صاحبش دولت است برخوردار است .

نمونه‌ای از اینکه احمدی‌نژاد چطور از اهرم‌های قدرت استفاده می‌کند را در طول هفته گذشته و در مقابل رقیبانش شاهد بودیم؛ زمانیکه آنها او را متهم کردند به اینکه از منابع دولتی برای جلب افراد بسیاری در سراسر کشور به جبهه خود استفاده می‌کند.

آنها ادعا می‌کنند که احمدی‌نژاد در هر سفر خود به هر استانی، مدارس و ادارات دولتی را برای آن روز تعطیل می‌کند تا دانش‌آموزان و سربازان نیز به جمع استقبال‌کنندگان از وی بپیوندند.

در مقابل می‌بینیم که اخیرا‍‍ً به یکی از نامزدهای ریاست‌جمهوری مجوز سفر به یکی از شهرهای استانی داده نشد به این دلیل که این سفر می‌توانست مشکلات ترافیکی به همراه داشته باشد.

احمدی‌نژاد قطعاً از آراء اعضای نیروهای نظامی انقلاب، نیروهای بسیج و احتمالا‌ً کارمندان و معلمین بهره‌مند خواهد بود. همچنین وی سخت تلاش کرده تا حمایت ساکنان شهرهای حاشیه‌ای و روستاهایی را نیز جلب کند؛ کسانیکه در دولت وی برای نخستین بار از نیروی برق، تلفن، منابع آب و وام‌های مسکن بهره‌مند شدند.

یکی از چالش‌هایی که رقیبان احمدی‌نژاد با آن روبرو هستند ترغیب ناراضیان برای مشارکت در انتخابات است.

زمانیکه محمد خاتمی در سال 1997 به ریاست جمهوری رسید در حدود 80 درصد از پیش‌بینی‌ها غلط از آب درآمد. بیشتر اصلاح‌طلبان لیبرال که خاتمی نمایندگی آنها را به عهده داشت از عدم موفقیت او در کسب دست‌آوردهای بیشتر در طول 8 سال ریاست‌جمهوری خود، عمیقاً دلسرد شدند.

بسیاری از حامیان اسبق وی این بار در انتخابات شرکت نخواهند کرد. در انتخابات پیشین مجلس نیز اصلاح‌طلبان نتوانستند حتی یک کرسی از 30 کرسی نمایندگی تهران در مجلس را به خود اختصاص دهند. و این فقط به آن دلیل نبود که بسیاری از نامزدهای آنها رد صلاحیت شدند.

خاتمی، رئیس جمهور اسبق ایران اکنون اعتبار خود را پشتوانه میرحسین موسوی کرده و موسوی نیز به مهمترین نامزد این انتخابات تبدیل شده است. او در طول سال‌های 1980 تا 1988 نخست وزیر ایران بود و توانست به عنوان یک مدیر اقتصادی قابل و برجسته شهرت یابد.

پس قدرت او می‌تواند چالش بزرگی برای ضعفی که از احمدی‌نژاد دیدیم باشد. موسوی هم تا همین اواخر سعی می‌کرد در حفظ فاصله‌اش با اصلاح‌طلبان محتاط باشد در عین اینکه سعی می‌کند آراء محافظه‌کاران را نیز به خود جلب کند.

در نظر اول این یک فرمول جالب است اما مشکل این است که موسوی یک مبارز انتخاباتی ماهری نیست. او یک شخصیت خاکستری است که برای ایجاد انگیزه در بین جمعیت جوان ایران برای مشارکت در انتخابات با مشکل مواجه خواهد شد.

اما دو نامزد مهم دیگر این انتخابات عبارتند از مهدی کروبی، تنها نامزدی که خود را "اصلاح‌طلب" معرفی کرده و نیز محسن رضایی که از یک طیف سیاسی مقابل او برخاسته است.

این دو، حاشیه‌ای به نظر می‌رسند اما هر دوی آنها می‌توانند از تجمع آراء به سود نامزد برتر جلوگیری کرده و انتخابات را به دور دوم بکشانند.

مبارزه انتخاباتی رسماً از 21 می آغاز می‌شود اما این مبارزه بیشتر به صورت یک مبارزه شخصی غیرمعمول تبدیل شده است و بهتر شدن آن با نزدیک شدن روز انتخابات بعید به نظر می‌رسد.

*جان لاین، خبرنگار بی‌بی‌سی در ایران


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

حمایت گروه های جدید از میرحسین موسوی و محسن رضایی(پنج شنبه 88 اردیبهشت 17 ساعت 7:14 عصر )

علی دورانی دبیرکل آبادگران جهادی حمایت رسمی این تشکل از کاندیداتوری میرحسین موسوی را اعلام کرد، وی با اعلام این خبر گفت: «در حال حاضر دارای دولتی هستیم که از اصولگرایی هزینه می کند ولی خود را نماینده اصولگرایان نمی داند، با وجود آنکه گفتمان این دولت چالش هایی را در حوزه اجرا و تعامل با قوای دیگر و نهادهای نظام و در سطح جامعه ایجاد کرده است، همچنان گفتمان خود را بهتر از گفتمان اصولگرایی می داند.»به نظر می رسد پس از آنکه بسیاری از اشخاص و گروه های جناح راست با ورود میرحسین موسوی به علت نقد جدی به گفتمان احمدی نژاد به حمایت از آخرین نخست وزیر ایران پرداختند، حال با اضافه شدن محسن رضایی که او نیز سابقه سال ها نزدیکی به کاروان جناح راست و سال های متمادی فرماندهی سپاه را در کوله بار خود دارد برخی از گروه ها و شخصیت های جناح راست که تمایلی به حمایت از احمدی نژاد ندارند و انگیزه ای نیز برای اعلام نزدیکی خود به میرحسین نمی بینند، به حمایت جدی از او می پدازند تا چند دستگی در جناح راست وارد مرحله جدید شود. بر همین اساس عماد افروغ از چهره های تاثیر گذار این جناح که خود سابقه کاندیداتوری و رقابت با محمد خاتمی را در انتخابات ریاست جمهوری دارد، حضور محسن رضایی در انتخابات را اقدامی شجاعانه و تکمیل کننده حلقه مفقوده زنجیره اصولگرایان در جهت مشارکت حداکثری می خواند و گفت: «عده ای می کوشیدند تا بدون توجه به سازوکارها و فرآیندهای دستیابی به یک اجماع طبیعی با نادیده انگاشتن تفاوت ها و اختلافاتی که طی این سال ها در درون اردوگاه اصولگرایان شاهد بودیم، یک کاندیدای خاص را به بقیه جریانات و طیف های اصولگرا تحمیل کنند.»
اختلافات جناح راست همانگونه که عماد افروغ عنوان کرده باعث سرگشتگی در این جناح شده که محل بروز آشکار آن را می توان در انتخابات پیش رو دانست. در همین راستا علی دورانی پس از اعلام حمایت حزب متبوعش از موسوی با اشاره به عدم حمایت جامعه روحانیت مبارز از کاندیداتوری احمدی نژاد گفت: «جامعه روحانیت مبارز به عنوان یکی از مراجع سیاسی در نظام تصمیم گیری مورد توجه بسیاری از نیروهای انقلاب است. عدم موضع گیری آنها در حمایت از احمدی نژاد در تصمیم گیری ما برای حمایت از موسوی موثر بوده است.»
وی در مورد دولت احمدی نژاد ادامه داد: «خطاها واشتباهات این دولت بر همگان محرز است ولی خود آنها حاضر به قبول اشتباه خود نیستند، دولت نهم و شخص آقای احمدی نژاد توان قبول اشتباهات خود را ندارد و بر رفتارها و تصمیمات غلط خود پافشاری می کنند و نقدهای منطقی اصولگرایان را به مثابه تخریب و حرکت سیاسی قلمداد می کنند.»
دورانی با بیان اینکه «با این تفاسیر چطور می توان از دولتی حمایت کرد که در مجموع عملکرد مورد تاییدی نداشته است»، اظهار کرد: «اصولگرایانی که از این دولت حمایت می کنند، چگونه می خواهند پاسخگوی تکرار رفتارها و عملکرد فعلی دولت در آینده باشند. بسیاری از رفتارهای این دولت با خرد جمعی و عقلانیت عمومی هماهنگی ندارد و در دولت بعدی به یقین تشدید خواهد شد.»
دورانی با اشاره به مذاکرات آبادگران جهادی با برخی از تشکل های اصولگرا نیز گفت: «در تماس هایی که با این دوستان داشتیم آنها تاکید کردند که ما از سر اجبار کاندیداتوری آقای احمدی نژاد را مورد توجه قرار دادیم و امروز اعلام می کنیم آقای احمدی نژاد ولی در رای خود خواهیم نوشت آقای میرحسین موسوی.»
دورانی درمورد اعلام اسامی گروه های اصولگرایی که در حمایت از آقای احمدی نژاد تردید دارند، گفت: «برخی از تشکل هایی که دیر هنگام اعلام موضع کرده یا در مواضع خود تردید دارند، جزء این گروه ها هستند اما اعلام می کنند از احمدی نژاد حمایت می کنیم ولی در روز اخذ رای خواهند نوشت، میرحسین موسوی البته این مساله کفایت نمی کند و امیدواریم با نگاه صادقانه نظر نهایی خود را اعلام کنند.»
همچنین جمعیت آبادگران جوان نیز به صف اصولگرایان حامی موسوی پیوست، در همین راستا حسن بیادی سخنگوی جمعیت آبادگران جوان که زمانی جزء طرفداران سرسخت احمدی نژاد بود، گفت: «مهندس میرحسین موسوی با حضور خود در عرصه انتخابات ریاست جمهوری می تواند ارزش های انقلاب را که اکنون عده ای آنها را فیلتر می کنند، احیا کند چرا که وی در این ارتباط دارای برنامه است.»
وی روز دوشنبه گذشته در گفت وگو با اعضای ستاد حامی موسوی اظهار کرد: «ما در این انتخابات نباید به سمتی حرکت کنیم که مهندس موسوی که به امام و انقلاب سنجاق شده است، تخریب شود، جامعه موسوی ای را قبول دارد که ادامه نخست وزیری اش در دوران دفاع مقدس باشد.»
عماد افروغ در همین رابطه افزود: «رضایی می تواند یک طرف تعیین کننده مصاف برنامه ای مطلوب با سایر کاندیداها باشد و مساله مصاف برنامه های درون گفتمانی را تحقق بخشد.»
این پایان ماجرا نیست چرا که هنوز طیفی در جناح راست وجود دارد که تصمیم خود را نگرفته اند یا شاید به گفته دورانی چون تصمیم شان مبنی بر حمایت از احمدی نژاد نیست اعلام نکرده اند.
تا جایی که علی مطهری نماینده اصولگرای شهر تهران و از نزدیکان طیف «جامعتین» اصولگرایان، نامی که به جامعه مدرسین حوزه علمیه و جامعه روحانیت مبارزاطلاق می شود با اشاره به جلسات انتخاباتی متعدد این گروه گفت: «از مفاد جلسه اخیر جامعتین اطلاعات کافی ندارم اما می دانم که نتوانستند در مورد فرد خاصی به اجماع برسند و در مدت باقیمانده تا انتخابات هم بعید می دانم چنین اتفاقی بیفتد.» مطهری پیرامون سکوت انتخاباتی منتقدان دولت گفت: «یا به سکوت خود ادامه خواهند داد یا سرانجام مصداقی را مشخص خواهند کرد، چاره ای جز این نداریم؛ گزینه های مورد نظر ما وارد نشدند، یکی دو نفر را در نظر داشتیم که فکر می کردیم اگر آنها وارد شوند فضای انتخابات عوض خواهد شد؛ به هر حال این کار انجام نشد و حالا هم فکر کنم دیگر دیر است و کاری نمی شود کرد.»
وی با تاکید بر اینکه باید به دنبال انتخاب اصلح باشیم، افزود: «تلاش زیادی انجام دادیم تا این بار حقیقت قربانی مصلحت نشود اما اگر ایرادی هست به کسانی است که صلاحیت ورود را داشتند و کاندیدا نشدند؛ حالا باید ببینیم در شرایط جدید چه باید کرد.»البته این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که با وجود چنددستگی های مشهود در راست نباید این نکته فراموش کرد که گروه ها و اشخاص کثیری نیز به هر علت همچنان از احمدی نژاد حمایت می کنند.
محمدتقی رهبر با اشاره به حضور رضایی در انتخابات، گفت: «تغییری در آرایش سیاسی کشور ایجاد نمی شود و نظر اکثریت اعضای فراکسیون حمایت از کاندیداتوری احمدی نژاد است.»
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس همچنین گفت: «فکر نمی کنم با حضور رضایی، تغییری در آرایش سیاسی کشور ایجاد شود.»
وی با اشاره به اینکه اصولگرایان پیش از اعلام کاندیداتوری رضایی، حمایتشان را از احمدی نژاد اعلام کردند، افزود: «به نظر می رسد که موضع اصولگرایان و نظر جمع نسبت به اعلام حمایت از احمدی نژاد تغییر نکند.»


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مرزبندی اصلاحطلبان در شروع تبلیغات
4 داوطلب تائید صلاحیت شدند
درد سر رنگ سبز (نمادحامیان موسوی) برای تلویزیون!
حسین شریعتمداری به سیم آخر زد!
توسل "فارس" به اسرائیل برای حمایت از احمدی‏نژاد
[عناوین آرشیوشده]