همایش شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی مناطق 30 گانه استان تهران بزرگ برگزار و در آن حمایت همه جانبه این شورا از کاندیداتوری احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)دکتر محمد لاریجانی رییس هیات اجرایی نیروهای انقلاب اسلامی در این همایش با بیان این که شورای هماهنگی بعد از شورای اول شهر تهران توسط تعدادی از دلسوزان نظام و مسئولین گذشته نظام اسلامیمان در مناطق تهران تشکیل شد، اولین موفقیت این شورا را پیروزی در انتخابات شورای دوم شهر تهران عنوان کرد وگفت:« این روند باعث شد تا عزیزان اصولگرا با رای قاطع وارد شورای شهر شوند.»
لاریجانی همچنین موفقیت اصولگرایان در انتخابات مجلس هفتم، ریاست جمهوری نهم و همین طور شورای سوم شهر را نتیجهی رویکرد مطلوب شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی دانست و گفت:« انشاءالله با انسجام بیشتر و با برنامهریزی دقیقتر برای ورود بهتر به انتخابات ریاست جمهوری دهم فعالیت خواهیم کرد.»
وی با بیان این که این تشکیلات، تشکیلاتی مردمی است و برآمده از مردم و با اعتقاد به چهار اصل نظام، اسلام، انقلاب اسلامی و امام و رهبری است گفت:« انسجام میان شورای هماهنگی باعث شد که در مرداد امسال انتخابات هیات اجرایی برگزار و طی آن هفت نفر به عنوان اعضای هیات اجرایی انتخاب شوند. ضمن اینکه ما امسال موفق شدیم در تهران دفتر مرکزی افتتاح کنیم.»
رییس هیات اجرایی شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی با تاکید بر این که این تشکیلات وابسته به هیچ حزب و گروه خاصی نیست، خاطرنشان کرد:« یکی از فعالیتهای اساسی و زیربنایی ما غیر از بسیج مناطق تهران، ملزم کردن مسئولین مناطق از طرف هیات اجرایی برای پیگیری کار سازماندهی مجدد مناطق است که در همین راستا در شورای مرکزی مقرر شد که اسامی هفت نفر هیات اجرایی را به عنوان هیات اجرایی تهران برای پویایی بیشتر در برگزاری انتخابات دهم ارائه دهیم تا به این ترتیب عزیزان اصولگرا در مرحلهی دیگری از امتحان در نظام سربلند بیرون بیایند.»
مرتضی آقا تهرانی نیز در این همایش تاکید کرد: « باید دقت کنیم که تنها به خدای متعال وابستگی داشته باشیم و برای ما مهم کسب رضایت خدا باشد و بر طبق خوشایند این و آن عمل نکنیم.»
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود:« باید حق را بشناسیم و ببینیم حق با چه کسی است و در این راستا معیار را بزرگی، کوچکی و سوابق افراد ندانیم.»
این نماینده مجلس هشتم خاطر نشان کرد:« برخی فکر میکنند که چون عدهای به دنبال سیاست بازی رفتهاند باید آنها هم به دنبال سیاست بازی بروند این درحالی است که سیاست باید به عنوان یک مدار باشد در غیر این صورت میتوان فردی را لگدمال و یا لجنمال کرد.»
وی در ادامه مصادیقی از ظلم را عنوان کرد و گفت:« اگر قرار باشد از کسی تجلیل شود اما از او کمتر و یا بیشتر از آنچه که باید تجلیل شود، این ظلم است اگر توهینی به کسی صورت بگیرد این ظلم است و این که اگر باید به کسی رای دهیم، اما به او رای ندهیم دچار ظلم شدهایم.»
وی همچنین دروغگویی، دورویی و نشر دادن اخبار دروغ را نیز از مصادیق ظلم برشمرد وگفت:« پول، ریاست و مقام باید در کنار خدا قرار داده شود درغیر این صورت اشکال دارد و این خود ظلم است.»
مرتضی آقاتهرانی تصریح کرد:« یک فرد ظالم نمیداند که این نظام چقدر ارزشمند است بنابراین میخواهد به هر کسی تنها مثلا به خاطر ظاهرش رای بدهد. عدهای نیز تنها به دنبال حفظ ریاستشان هستند و هرکس روی کار آمد طرفدار او میشوند.»
وی تاکید کرد:« ما باید بر اساس یک تشخیص و نیت درست به آن کسی که بتواند مقام ولایت را شاد کرده و اصول را مراعات کند رای داده و از او حمایت کنیم.»
محمدی دبیر این همایش نیز طی بیانیهای حمایت همه جانبه شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی را از دولت اصولگرای نهم و شخص احمدینژاد اعلام کرد
کروبی درخصوص رایزنی با سران جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب درباره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با آنها هیچ گفتگویی نداشتم و بنای گفتگو هم ندارم.
فارس: مهدی کروبی دبیر کل حزب اعتماد ملی در خصوص رایزنیهایش برای اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آتی گفت: جلسات رایزنی با دوستان و چهرههای مختلف سیاسی همچنان ادامه دارد و همین دو سه شب اخیر در محافلی که حضور پیدا میکنم از آنها میخواهم که نظر خود را درباره حضور در انتخابات اعلام کنند؛ زیرا به طور جدی به دنبال تصمیم گیری هستم که خیلی مردم را معطل نکنیم.
وی افزود: خیلیها امید میدهند و چند نفری هم میگویند که نباید حضور یابم، ما هم همچنان رایزنی هایمان را ادامه میدهیم.
دبیرکل اعتماد ملی در خصوص روابط خود با سید محمد خاتمی اظهار داشت: آقای خاتمی با ما بسیار صمیمی است و فکر نمیکنم در آینده اختلافی ایجاد شود.
کروبی در پاسخ به سئوالی درخصوص رایزنی با سران جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب برای اجماع در جبهه اصلاحات گفت: با آنها هیچ گفت و گویی نداشتم و بنای گفت و گو هم ندارم. در واقع نمایندههای آنها با نماینده حزب اعتماد ملی در جلسات آقای موسوی خوئینی ها شرکت میکنند و مواضع خود را اعلام میکنند.
وی در مورد شروع فعالیتهای ستادهای انتخاباتی حزب اعتماد ملی گفت: در آینده نزدیک نظر قطعی خود را درباره حضور در انتخابات و پس از آن برنامههای ستادهای انتخاباتی را اعلام میکنم
هفته گذشته در جلسه افطاری اصلاح طلبان به میزبانی اسحاق جهانگیری، مهدوی کروبی طرح جدید خود را برای ائتلاف اصلاح طلبان بیان کرد.
به گزارش «فردا» مهدی کروبی در مهمانی اصلاح طلبان طرح خود را در قالب یک سئوال اینگونه مطرح کرده است : «آیا ایرادی دارد نامزدهای جبهه اصلاحات همه با هم وارد فضای انتخابات شوند، با هم رقابت کنند و سپس بر اساس یک مکانیزم خاص و در یک زمان مشخص آنکه اقبال بیشتری داشت بماند و دیگران بروند؟»
در واکنش به این طرح؛ حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران دو شرط را برای اجرایی شدن طرح کروبی عنوان کرده است. وی اولا خواسته است این برنامه منحصر به دوکاندیدای خاتمی- کروبی نشود. همچنین باید توافق کرد که چگونه و تحت چه شرایطی به کاندیدای واحد رسید.
از سوی دیگر محمد علی نجفی نیز که نامش در معرض نامزدی انتخابات قرار دارد با استقبال از طرح کروبی تاکید کرده است که لازم نیست نامزدهای دیگر غیر از دو رقیب اصلی در جبهه اصلاح طلبان وارد این مکانیزم شوند. در این هنگام این الگو شبیه به رقابت های درون جناحی آمریکا می شود.
اما طرح کروبی بدون مخالف نیز نماند. مرعشی در بیان مخالفت مجید انصاری گفته است که این مکانیزم باعث تخریب نامزدها و جبهه بندی هواداران می شود.
گفتنی است هفته نامه شهروند امروز در حالی خبر از سومین طرح دبیرکل حزب اعتماد ملی برای ائتلاف نوع جدید اصلاح طلبان داده است که خباز عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتگو با ایرنا مدعی شده است که در جریان اصلاح طلبی تاکنون احتمال ورود هیچ کس در انتخابات آینده ریاست جمهوری قوی تر از احتمال حضور مهدی کروبی نبوده و کروبی تا کنون تنها نامزد جریان اصلاح طلب است.