فاطمه رجبی در یادداشت جدید خود حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی را خشونت طلب دانست !
او دراین یادداشت اورده است :
محمد خاتمی فرمان حمله را صادر کرد: «جبهه اصلاحات حالت تهاجمی بگیرد.» عنوان درشتی که روزنامههای اصلاحطلب همراه با عکس فرمانده جنگ در صفحه نخست خود درج کردند.
«محمد خاتمی» در واقعیت امر، یک «خشونتطلب» تمام عیار است، ( ! ) برخلاف ظاهرسازی تصنعی! او یک اصلاحطلب است و در «برنامههای اصلاحطلبانه» که آمریکا تدوین کرده، «خشونت را عمل کردن و شعار ضد خشونت دادن یک اصل است.» نگاه شود به این برنامهها در کتاب «موج سوم دمکراسی - ساموئل هانتینگتون.»
اظهارات محمود احمدینژاد، رئیس جمهور ایران در سازمان ملل درباره اسرائیل با واکنش برخی مقامهای اسرائیل و نیز باراک اوباما، نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روبرو شد.
محمود احمدینژاد در سخنان خود اسرائیل را کشوری نامید که «با جمع آوری عدهای از نقاط مختلف دنیا و در سرزمینی دیگران و با آواره کردن و به اسارت گرفتن مردم اصلی سرزمین و با دروغ و کشتار حکومت درست کردهاند». او گفت، «در فلسطین ?? سال کشتار و تجاوز توسط عدهای صهیونیست جنایتکار و اشغالگر ادامه دارد» و «برخی قدرتهای مستکبر و زورگو از آنان حمایت می کنند.»
احمدینژاد در ادامهی سخنرانی خود مردم آمریکا و اروپا را «بازیچه دست عدهای قلیل و البته فریبکار به نام صهیونیست» خواند که «به واسطهی تزویر و نفوذ و سازماندهی مرموز و تبلیغات گسترده و پیچیدهشان بر بخش مهمی از مراکز مالی و پولی و مراکز تصمیمگیری سیاسی از جمله در بعضی از بخشهایی دولتهای اروپایی و امریکایی مسلط شدهاند.»
شیمون پرز، رئیس جمهور اسرائیل در واکنش به سخنان محمود احمدینژاد گفت: «در تاریخ سازمان ملل برای نخستین بار است که است که رئیسجمهور کشوری بطور علنی و رسمی، اتهامهای تهوعآور و سیاه "پروتکلهای بزرگان صهیون" را بر زبان میآورد.»
بنا به یافتههای علمی، "پروتکلهای بزرگان صهیون" سندی دستکاری شده و متعلق به اوایل قرن بیستم است که در آن از توطئهی یهودیان برای تسلط بر جهان سخن میرود.
رئیس جمهور اسرائیل گفت، اظهارات احمدینژاد، «بدترین حملات در فضایی آکنده از نفرت است». شیمون پرز، جمهوری اسلامی ایران را متهم کرد که با حمایت از گروههای افراطی همچون حماس در نوار غزه و حزبالله در لبنان، به "مرکز تروریسم جهانی" تبدیل شده است.
ضرورت محاصره کامل ایران
بنیامین بنالعیزر، یک عضو کابینهی اسرائیل و نمایندهی پارلمان آن کشور از کشورهای غربی خواست که با منزوی ساختن ایران، مانع از دستیابی این کشور به سلاح اتمی شوند. بن الیاذر گفت: «منزوی کردن تنها کافی نیست، بلکه منظور من محاصرهی کامل اقتصادی است.»
بنالعیزر گفت: «من از رفتار دوگانهی اورپا متاسف هستیم. بیش از ???? شرکت اروپایی شب و روز با ایران همکاری دارند.» به گفتهی این وزیر اسرائیلی، جهان آزاد باید به خود آید و تصمیم قاطع اتخاذ کند.
زیپی لیونی، وزیر خارجهی اسرائیل نیز که به زودی به عنوان نخستوزیر جای اهود اولمرت را خواهد گرفت، گفت: «این مضحک است کشوری که برای همسایگانش تهدید محسوب میشود و خواهان نابودی کشوری دیگر از نقشهی جهان است، عضو شورای امنیت سازمان ملل شود، که هدف آن تضمین امنیت در سراسر جهان است.»
ایران تقاضا کرده است که عضو غیردائم شورای امنیت شود. ده عضو غیردائم شورای امنیت هر یک برای دو سال به تناسب از میان کشورهای پنج قارهی جهان انتخاب میشوند.
واکنش اویاما
باراک اوباما، نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز اظهارات احمدینژاد در سازمان ملل را محکوم کرد و گفت: «متاسفم که تریبون سازمان ملل در اختیار وی قرار گرفته تا نظرات نفرتبار و یهودستیزانهی خود را طرح کند.»
محمود احمدینژاد در سخنرانی خود در سازمان ملل گفته بود: «عمق فاجعه آنجاست که نامزدهای ریاست جمهوری یا نخست وزیری برخی از کشورهای بزرگ قبل از جلب آراء مردم خود، برای کسب حمایت مالی و تبلیغاتی باید به دیدار آنها بروند و در جمع آنان به تعهد خود بر حمایت از آنان و پایبندی به منافع آنان سوگند بخورند و تاکید کنند.»
منبع : رویتر.ایسنا
عبدالله ناصری با اشاره به دیدار شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با خاتمی،گفت: اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با هدف دعوت از محمد خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده با وی دیدار کردند.
ایلنا: عضو شورای عالی بنیاد باران گفت: دغدغه جدی خاتمی در مقطع فعلی میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده است.
عبدالله ناصری با اشاره به دیدار شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با خاتمی،گفت: اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با هدف دعوت از محمد خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده با وی دیدار کردند.
وی افزود: بررسی شعارهای انتخاباتی از سوی اصلاح طلبان، نحوه رویکرد اصلاح طلبان بعد از انتخابات ریاست جمهوری و تجدیدنظر نسبت به نحوه عملکرد گذشته اصلاح طلبان در قوه مجریه از جمله مباحث مهمی بود که در این دیدار انجام پذیرفت.
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب در ادامه تصریح کرد: اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات جمع بندیشان از این دیدار و اینکه خاتمی رویکرد مثبتتری نسبت به حضور در انتخابات از خود نشان داده است، رضایت بخش بود.
وی تاکید کرد: بر اساس برخی اطلاعات و اخباری که دارم هر چه که به زمان انتخابات نزدیک میشویم امکان اینکه خاتمی در انتخابات حضور یابد بیشتر میشود.
ناصری به دغدغههای خاتمی برای حضور در انتخابات اشاره کرد و گفت:یکی از دغدغههای خاتمی چگونگی حضور در انتخابات و نیز تعریف و تبیین اصلاحات است.
وی تاکید کرد: گاهی مطالبی به نام اصلاح طلبی مطرح میشود که در چارچوب منشور تعیین شده اصلاحات نیست و این به روند جریان اصلاح طلبی آسیب میرساند.
مدیر عامل اسبق خبرگزاری ایرنا با بیان اینکه عملکرد اصولگریان در طی چند سال اخیر باعث بیتفاوتی مردم نسبت به سرنوشتشان شده است،اظهار داشت: نگرانی جدی خاتمی در مقطع فعلی این است که مردم چقدر حضورشان در انتخابات را جدی میگیرند؟هر چند اکثر صاحب نظران سیاسی بر این اعتقادند که حضور خاتمی در انتخابات بخش قابل توجهی از آراء خاموش را به صحنه میآورد.