سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خردها، پیشوایان اندیشه ها و اندیشه ها، پیشوایان دلها و دلها، پیشوایان حواس و حواس، پیشوایان اندام اند [امام علی علیه السلام]

انتخابات ریاست جمهوری

Powerd by: Parsiblog ® team.
کروبی و خاتمی به درد رئیس جمهوری نمی خورند(یکشنبه 87 مهر 7 ساعت 2:29 عصر )
کارگزاران:  کروبی و خاتمی به درد رئیس جمهوری نمی خورند
 
رئیس دفتر سیاسی کارگزاران گفت: آقایان خاتمی و کروبی دارای ویژگی های مثبتی هستند اما ویژگی های لازم و کافی برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری را ندارند و من نتیجه مطلوبی در این باره نمی بینم.
محمد هاشمی در گفت وگو با شهروند امروز همچنین با بیان اینکه «من فکر نمی کنم آقای روحانی نماینده جناح اعتدالگرا و عملگرا باشد» حزب کارگزاران و آقای هاشمی را به عنوان «عملگرایان» معرفی کرد و گفت: جناح راست و چپ هر کدام 20 درصد رای مردم را دارند. در سال 76، 40 تا 45 درصد مردم طرفدار عملگرایان بودند. وقتی کارگزاران به حمایت از آقای خاتمی برخاست آن 20درصد جناح چپ هم افزوده شد. این چنین بود که آقای خاتمی پیروز انتخابات شد. الان هم شرایط مثل سال 76 است و اگر انتخابات آزاد باشد پیروزی با عملگرایان است.
محمد هاشمی درباره تمایل آقای هاشمی رفسنجانی به حاکم شدن عملگرایان گفت: بعد از انتخابات ریاست جمهوری دولت نهم ایشان اعلام کردند که لازم است یک جبهه اعتدال تشکیل شود این پیشنهاد در واقع بیان این نکته بود که چنین اتفاقی رخ دهد. اما آن پیشنهاد با استقبال برخی احزاب اصلاح طلب رو به رو نشد. اگر چه کارگزاران یا حزب اعتدال و توسعه به این پیشنهاد روی خوش نشان دادند ولی چون همه احزاب وارد این موضوع نشدند، داستان خود به خود منتفی شد. حتی برخی از احزاب جناح راست نیز انگیزه ورود به این داستان را نداشتند. کسی هم دیگر پیگیری نکرد و خود ایشان هم موضوع را پس از طرح، دنبال نکردند.
رئیس دفتر سیاسی کارگزاران همچنین با اظهار اینکه «در دولت اصلاحات، مفهوم آزادی مشخص نبود و این موضوع مترادف شد با بی بند و باری» گفت: اتفاق دیگر حرمت شکنی ها بود. تحت همین عنوان آزادی بیان حرمت افراد شکسته شد و حتی از افراد حقیقی و حقوقی گذر کرد و به مقامات رسید. مثلاً یک نشریه دانشجویی راجع به حضرت امام زمان«عج» مطالبی نوشت.
وی اضافه کرد: اتفاق دیگر در دولت سابق عنایت خاص به مسائل سیاسی و کم توجهی به مسائل اقتصادی بود. این اعتدال نبود، معیشت مردم فراموش شده بود. به همین علت امروز با هر کسی صحبت می کنید در خصوص دولت اصلاحات، یاد مسائل سیاسی و گفت وگوهای تمدن ها می افتد نه مسائل اقتصادی و رفع مشکلات مردم. مثلاً حادثه تحصن در مجلس ششم از مصادیق تندروی بود. مسائل ملی را نباید فدای مسائل حزبی کرد.
با وجود این نقدها، محمد هاشمی خواستار تشکیل دولت ائتلافی با جریان اصلاحات شد و در عین حال درباره حزب کارگزاران هم گفت: حزب در زمینه معرفی کاندیدا کوتاهی و کم کاری کرده است... روزنامه حزب باید زیرنظر دفتر سیاسی فعالیت کند یا خطوط سیاسی را از دفتر بگیرد در حالی که الان این گونه نیست. من هم در دفتر فعال نیستم
  

» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مرزبندی اصلاحطلبان در شروع تبلیغات
4 داوطلب تائید صلاحیت شدند
درد سر رنگ سبز (نمادحامیان موسوی) برای تلویزیون!
حسین شریعتمداری به سیم آخر زد!
توسل "فارس" به اسرائیل برای حمایت از احمدی‏نژاد
[عناوین آرشیوشده]