با نقد دولت هاشمی، خاتمی بر سر کار آمد و با نقد دولت خاتمی، آقای احمدی نژاد رئیس جمهور شد و حالا باید ببینیم که چه کس دیگری میتواند جایگزین وی شود...وی با بیان اینکه باید بدانیم چه دولتی میتواند کشور را از مشکلات کنونی رهایی دهد، ادامه داد: دیگر زمان اداره کشور با روش آزمون و خطا به پایان رسیده است.
به گزارش خبر نیوز، محسن رضایی با اعتقاد بر این که در صورت حضور دوباره کاندیداهای متعدد اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آتی بار دیگر محمود احمدی نژاد در رقابت با آنها پیروز خواهد شد، پیشنهاد داد تا کاندیداهای احتمالی این طیف با تشکیل کابینه ائتلافی شانس پیروزی خود را افزایش دهد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشستی با حضور گروه های سیاسی و رسانه ای حامی خود ، اظهار داشت: اگر آرایش کاندیداها برای انتخابات ریاست جمهوری دهم همچون آرایش کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری گذشته باشد بار دیگر آقای احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور دهم انتخاب خواهد شد.
وی بر این اساس پیشنهاد کرد تا کاندیداهای احتمالی اصولگرایان همچون محمد باقر قالیباف، غلامعلی حدادعادل، علی لاریجانی، احمد توکلی، حسن روحانی با تشکیل کابینه ائتلافی وارد عرصه رقابت انتخابات ریاست جمهوری آتی شوند و کابینهای تشکیل دهند که در آن تمامی این بزرگان حضور داشته باشند.
رضایی در پاسخ به اینکه آیا برای انتخابات ریاست جمهوری آتی کاندیدا خواهید شد یا نه؟ اظهار داشت: هنوز در این زمینه تصمیم نگرفتم و در حال حاضر بنا ندارم که کاندیدا شوم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارزیابی فضای انتخاباتی کشور از لزوم مدیریت پیشگام در آینده سخن گفت و افزود: پیش رو بودن و پیشگامی در عرصه سیاسی کشور به معنی ارایه نقدهای تندتراز دیگران نیست بلکه چنین مدیریتی در گرو برآورد دقیق از فضای عمومی جامعه و عبور از این فضا برای دستیابی به توسعه بیشتر در آینده کشور است.
وی با بیان اینکه باید بدانیم چه دولتی میتواند کشور را از مشکلات کنونی رهایی دهد، ادامه داد: دیگر زمان اداره کشور با روش آزمون و خطا به پایان رسیده است. چرا که در قالب این آزمون و خطاها، تخریبهایی صورت میگیرد و در آن هیچ خبری از اقدامات اثباتی این که چگونه کشور را اداره کنیم تا به توسعه دست یابیم، نیست.
رضایی خاطرنشان کرد: با نقد دولت هاشمی، خاتمی بر سر کار آمد و با نقد دولت خاتمی، آقای احمدی نژاد رئیس جمهور شد و حالا باید ببینیم که چه کس دیگری میتواند جایگزین وی شود. اما تا کی باید با نقد گذشته به سوی آینده پیش رویم ؟و مردم تا کی منتظر بمانند تا نتیجه نقدها به ثمر بنشیند ؟اگر چه نقد گذشته موثر است اما در بلندمدت برنامهای به دست نمیدهد.
به گفته وی، نقد گذشته در صورتی مثمرثمر خواهد بود که مانع استفاده از فرصتهای جدی پیرامونی در فضای عمومی و سیاسی کشور نشود.
وی در پایان افزود: اگر چه در گذشته اشتباهات زیادی رخ داده است اما خدمات بسیاری به نسبت این اشتباهات نیز انجام شده که در مقایسه جمع نقاط مثبت بیشتر بوده است از این رو باید بیش از آن که به گذشته نگاه کنیم، توجهمان متوجه فضای آینده کشور باشد تا با جمع بندی دقیقی خودمان را برای این فضا آماده کنیم.