سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به فرزند خود حسن فرمود : ] کسى را به رزم خود مخواه و اگر تو را به رزم خواندند بپذیر ، چه آن که دیگرى را به رزم خواند ستمکار است ، و ستمکار شکست خورده و خوار . [نهج البلاغه]

انتخابات ریاست جمهوری

Powerd by: Parsiblog ® team.
جامعه روحانیت مبارز در مورد انتخابات فعلا سکوت میکند(چهارشنبه 88 اردیبهشت 23 ساعت 11:17 صبح )
 حجت السلام والمسلمین ابراهیمی ـ عضو شورای مرکز جامعه روحانیت مبارز ـ درباره گرایش این جامعه در انتخابات ریاست جمهوری گفت: فعلا سکوت می‌کنیم.

ابراهیمی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار قلم نیوز در مورد جلسه سه‌شنبه شب جامعه روحانیت مبارز گفت: دیشب اتفاق خاصی نیفتاده و این جامعه فعلا در قبال حمایت از جریان یا فرد خاصی در انتخابات آتی سکوت می‌کند.

وی ادامه داد: رای این جامعه در مورد حمایت از کاندیدای خاص باید به تصویب دو سوم اعضا برسد که هنوز به این نرسیده است


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

پاسخ 100هزار تومانی احمدینژاد به نامههای مردم!!(چهارشنبه 88 اردیبهشت 23 ساعت 11:15 صبح )
صبح سه شنبه 22 اردیبهشت جمع کثیری از مردم شهر و روستا در مقابل شرکت پست همدان جمع شدند تا خبر خوشی دریافت کنند.

 این خبر چیزی نبود جز پاسخ نامه‌هایی که این مردم سال گذشته خطاب به آقای احمدی‌نژاد نوشته و در آن از مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌های خود حرف زده بودند.

درست یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری دستگاه پاسخگویی نهاد ریاست جمهوری با سرعت عمل دست به کار شده و در پاسخ هر نامه و صرفنظر از نوع تقاضا و یا میزان کمک درخواستی مبالغی بین 100 تا 300 هزار تومان پرداخت می‌‌کند.

براساس مشاهدات خبرنگار قلم؛ جمعیتی که به باجه‌های پستی هجوم آورده بودند در پاسخ به سوال خبرنگار قلم ‌گفتند: قرار است مبالغی را از طریق بانک‌ها و کمیته امداد به ما بدهند.

یکی از زنان روستایی می‌گوید درخواست وام دومیلیونی کرده بودم اما قرار است یکصدهزار تومان به من بدهند.

دیگری می‌گوید برای جهیزیه دخترم نامه نوشته‌ام اما نمی‌دانم با دویست‌هزار تومان چکار کنم.

جمعیت حاضر که بی‌قرارند تا پاسخ‌ نامه‌های خود را بگیرند آنچنان درمانده و گرفتارند که از همین مبلغ ناقابل به وجد آمده‌اند شاید گرهی از مشکلات زندگی‌شان باز شود. شاید بتوانند در این بازار سرشار از تورم و گرانی گوشه‌ای از زندگی نابسامان خود را سر و سامان دهند.

ماموران انتظامات پست که در مقابل فشار جمعیت، دیگر توان ایستادگی ندارند، سعی دارند به صفوف جمعیت شکلی دهند تا کارمندان به ترتیب نامه هر کس را در اختیارش قرار دهند.

بسیاری از مردم در شگفت هستند که چگونه شده است که پس از چندسال سکوت در مقابل این نامه‌ها، حالا یکباره دولت لطف کرده و همه را یکجا پاسخ می‌دهد. اما گویا فشار اقتصادی آنچنان کمرشکن است که دیگر به نیت دولتمردان کاری ندارند و فقط می‌خواهند مبلغ عنایت شده را بگیرند و سریع به خانه‌های خودشان برگردند.


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

برکناری حتمی مشایی در آستانه انتخابات !(سه شنبه 88 اردیبهشت 22 ساعت 7:30 عصر )
سایت جهان نیوز(از سایت های اصولگرای حامی دولت) متعلق به علی زاکانی نوشت:
بدون شک "اسفندیار رحیم مشایی" را می‌ توان جنجالی ترین عضو دولت نهم دانست. جنجال آفرینی های وی به قدری برای دولت نهم دردسر ساز شد که برخی ها وی را پاشنه آشیل این دولت معرفی کردند.

حاکی از آن است که سرانجام پس از پیگیری و درخواست های مکرر مراجع تقلید، نیروهای انقلابی و گروههای مختلف سیاسی و مذهبی از دولت نهم برای کنار گذاشتن "اسفندیار رحیم مشایی"، آقای "احمدی نژاد" به این درخواست ها پاسخ مثبت داده و به زودی "رحیم مشایی" را از کابینه کنار خواهد گذاشت.

در همین راستا شبکه خبری برنا، وابسته به دولت با انتشار خبری تحت عنوان "مشایی، از معدود غلط های دولت نهم" برکناری رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را کلید زد.

گفتنی است اظهارات و موضع‌گیریهای جنجالی "رحیم مشایی" درباره دوستی مردم ایران و "اسرائیل"، ورود زنان به ورزشگاه، حضور در مجالس شبه انگیز، و برخی دیدارها و ملاقاتهای خارجی بدون هماهنگی، هزینه های زیادی را طی چهار سال گذشته متوجه دولت کرده است به طوریکه اکثر مراجع تقلید و نیروهای انقلاب و حتی طرفداران دولت نهم، با اعتراضات گسترده خواستار برکناری وی شده بودند.

آخرین اقدام جنجالی "مشایی"، ادغام سازمان حج و زیارت با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بود که با واکنش شدید آیت الله ری شهری، نماینده ولی فقیه در امور حج، مواجه شد و سرانجام دفتر مقام معظم رهبری طی نامه ای نارضایتی رهبری از این موضوع را اعلام کرد.

لازم به ذکر است در آخرین جلسه هیات دولت، برخی وزرا نسبت به عملکرد مشایی در حوزه های مختلف به شدت انتقاد کرده بودند.
» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

24 رییس جمهور در کابینه موسوی(سه شنبه 88 اردیبهشت 22 ساعت 3:11 عصر )

مهندس میرحسین موسوی گفت: «اگر رای بیاورم به دنبال یک دولت کارآمد خواهم بود، دولتی که برآمده از نیروهای تسلیم و کوچک نباشد».

میرحسین موسوی در همایش نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی که در مسجد امیرالمومنین (ع) در خیابان مرزداران برگزار شد، با بیان اینکه کشور را مدیران قوی می‌توانند اداره کنند، افزود: «برخی مدیران، افراد ضعیف را می‌پسندند اما کشور ما با وجود این همه مشکل با چنین مدیرانی نمی‌تواند اداره شود».

وی تصریح کرد: «مدیران تیزبین، با جسارت و خلاق هستند که می‌توانند کشور را به پیش ببرند و این معیار من برای انتخاب مدیران خواهد بود. ما نباید بترسیم که در یک هیات دولت با 23 یا 24 وزیر، 23 یا 24 کاندیدای ریاست جمهوری وجود داشته باشد».

موسوی در ابتدای سخنان خود با اشاره به برخی تعریف‌های صورت گرفته از سوی برخی حاضران و نیز بیان قرابت و نزدیکی وی با امام (ره) اظهار کرد: «هرگاه که چنین بحث‌هایی مطرح می‌شود، من احساس می‌کنم که اغراق شده است زیرا من در مقابل عظمت امام (ره) هیچ بودم. هرگاه به امام (ره) نگاه می‌کردم احساس می‌کردم که اگر بخواهیم نوک آن قله مرتفع را ببینیم کلاه‌مان به زمین می‌افتد ولی قله را نمی‌بینیم و من همیشه عاشقانه به ایشان نگاه می‌کردم».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس اظهار کرد: «من یک روستایی هستم که به دلیل شرایط ویژه انقلاب جلو افتادم و این از ویژگی‌های یک انقلاب است. من تابع گفتمان انقلاب بوده‌ام و آنچه در اول انقلاب اتفاق افتاد، مرهون یک گفتمان معنوی بود که هم از جامعه و هم از امام (ره) تراویده می‌شد».

موسوی با بیان اینکه اگر بخواهیم مشکلات کشور را حل کنیم همه باید بدانند که در آستانه ‌یک خطر جدی قرار داریم، اظهار کرد: «مهمترین خطری که در حال حاضر می‌بینم، مساله قانون‌گریزی است که اگر در کشور ما به یک عادت تبدیل شود، باید منتظر رفتن به قهقهرا و بازگشت به یکصد سال پیش باشیم».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: «مساله ریخته شدن یا نشدن 1/5 میلیارد تا 17 میلیارد دلار به خزانه از سوی دولت یکی از مسایلی است که وجود دارد و متاسفانه هیچ اتفاق خاصی برای برخورد با این مساله نیفتاده است و این خطر بزرگ‌تری است؛ بنابراین یکی از اولین‌ کارهایی که خواهم کرد، این است که به دنبال قوانینی باشم که ارکان نظام را مقید به رعایت قانون کند و نتوانند از قانون حتی اگر بر ضد آن‌ها باشد عدول کنند زیرا اگر قانون از بین برود، همه چیز در این کشور امکان‌پذیر است».

موسوی همچنین به اهمیت مشکل تورم در کشور اشاره کرد و گفت: «همه دولت‌ها در همه کشورهای جهان به مساله تورم اهمیت می‌دهند. عامل بسیاری از فسادها، ظلم‌ها و عقب‌ماندگی‌ها این است که دولت‌ها نسبت به این مشکل بی‌اهمیت شوند».

وی در ادامه بر گسترش وظایف شوراهای شهر و روستا در کشور تاکید کرد و افزود: «گسترش شوراها به هیچ وجه به دولت ضربه نخواهد زد. اگر نمی‌توانیم به سمت یک حکومت فدرالی حرکت کنیم، بهترین راه روی آوردن به ظرفیت شوراهاست. آنچه بار دولت را سبک می‌کند، قدرت دادن به شوراهاست و این جزو اولین کاری‌هایی است که در صورت رای آوردن از طریق وزارت کشور پیگیری خواهم کرد».

موسوی، اصلاح ساختارهای تصمیم‌گیری در کشور را یکی دیگر از برنامه‌های اصلی خود برای دولت آینده عنوان کرد و گفت: «متاسفانه امروز اسمی از شوراهای مختلف تصمیم‌گیری نظیر شورای اقتصاد و شورای پول و اعتبار نمی‌شنویم و انگار نوعی حساسیت نسبت به مسایلی نظیر توسعه و برنامه وجود دارد. برگشت به ساختارهای تصمیم‌گیری در کشور، راه برگشت به اصول و شعارهای اصلی اصلاح‌طلبان است که به نظر من این دو از هم جدایی ندارند».

وی با بیان اینکه من ایرانی هستم و به این مساله افتخار می‌کنم، بر لزوم وجود یک نگاه ملی در زمینه اقتصاد تاکید کرد و افزود: «نحوه هزینه شدن و به باد رفتن حدود 300 میلیارد دلار درآمد در کشور و وجود انحرافات در سیاست‌های اقتصادی از جمله مسایل امروز کشور است. به خاطر دارم که از دوران ملی شدن صنعت نفت، استفاده از محصولات داخلی نوعی دغدغه‌ برای مردم بود اما امروز عرق ما نسبت به این مساله از بین رفته است، به طوری که هیچ کس از اینکه از وسایل خارجی استفاده کند، شرمنده نیست. من یک نگاه ایرانی به این قضیه دارم و از این زاویه تلاش خواهم کرد تا یک اقتصاد ملی و ایرانی داشته باشیم. البته من معتقد به ارتباط صحیح با جهان هستم ولی در عین حال معتقدم که باید ایرانیت را وارد این قضیه کرد».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس با تاکید بر حمایت از تولید ملی، محصولات کشاورزی داخلی و تجارتی که در این راستا مفید باشد، اظهار کرد: «هر حرکتی که برخلاف منافع ملی ما انجام شود، بر خلاف آن حرکت خواهیم کرد».

موسوی در ادامه بر لزوم بازبینی در سیاست خارجی نیز تاکید کرد و گفت: «متاسفانه امروز ما غرق در تعارضات با جهان هستیم و این مساله دغدغه‌های فراوانی را برای ملت ما از جمله جوانان به وجود آورده است. در حالی که گفته می‌شد که یکی از مشکلات من عدم ارتباط با جوانان است ولی امروز می‌بینیم که بیشترین طرفداران از نسل جوان هستند چرا که تحریم‌ها، قطعنامه‌ها و تشنج در فضای سیاست خارجی روح و روان مردم ما را می‌خراشد و در هر اجتماعی می‌بینم که یکی از اولین دغدغه‌هایی که جوانان مطرح می‌کنند، همین مساله سیاست خارجی است؛ متاسفانه متوجه نیستیم که ملت خود را با سیاست‌های نادرست بیمار کرده‌ایم».

وی با بیان اینکه هیچ کشوری را مثل کشور خودمان در جهان تنها نمی‌بینیم، اظهار کرد: «صرف دادن شعار، حل مشکلات را امکان‌پذیر نمی‌کند و ما برنامه درست لازم داریم. متاسفانه ما امروز در بین همسایه‌های خود هم یک متحد و دوست واقعی نداریم. یکی از فرزندان انقلاب، حزب‌الله لبنان است و من قویاً از آن حمایت می‌کنم اما اینها کافی نیست و نباید مدام در جهان تشنج ایجاد کنیم».

موسوی با ابراز تاسف از عدم حضور ایران در اجلاس شانگهای گفت: «یکی از طبیعی‌ترین جایگاه‌های ما حضور در چنین مکانی است ولی متاسفانه ما قدرت ورود به آنجا را نداریم زیرا برای همه مساله‌ساز شده‌ایم. در کنار این‌ها ما در زمینه مسایل مختلف سیاسی هم باید برنامه‌هایی داشته باشیم که فارغ از رفت‌وآمد دولت‌ها، در چندین دوره دنبال شود. متاسفانه این نگاه در دنیا وجود دارد که با تغییر رییس‌جمهور در ایران، سیاست‌های این کشور دگرگون می‌شود و نمی‌توان بر روی این کشور حساب کرد».

وی، مشکل اشتغال و عدم امنیت در جامعه را از دیگر دغدغه‌های امروز کشور برشمرد و اظهار کرد: «برخی سیاست‌ها، عدم امنیت گسترده‌ای را در کشور ایجاد کرده است و ما این مساله را در بین دانشجویان، کارمندان و زنان به شکل‌های مختلف می‌بینیم. در قدیم در مقابل پنجره‌های خانه‌ها کمتر نرده زده می‌شد ولی امروز از شمال شهرتا فقرترین مناطق، نرده‌ها و حفاظ‌های مختلفی در مقابل پنجره‌ها و بر سر دیوارها تعبیه شده است».

موسوی مساله دیگر را مساله امنیت سیاسی دانست و بیان کرد: «امروز شاهدیم که دانشجو برای اینکه حرفی بزند یا مثلا نویسنده یا هنرمندی برای خلق اثر و کتاب، مشکل پیدا می‌کند؛ برای نمونه در فرهنگستان هنر گاهی برای گرفتن مجوز چاپ کتاب مشکلات بسیار فراوانی داریم».

موسوی ادامه داد: «در ارتباط گسترده‌ای که با جامعه روشنفکری داشته‌ام هیچگاه احساس نکردم که این جماعت با کشور و نظام بد و دشمن هستند یا می‌خواهند به مقدسات نظام حمله کنند و چیزی را از دست ما بربایند. سی سال از انقلاب گذشته است و هنوز وحشت داریم که شاعری در جایی کلمه‌ای را بگوید و ما تفسیر خاصی کنیم و بدین ترتیب خودمان مساله را امنیتی می‌کنیم یعنی خود ما نماد بر ضد نظام ایجاد می‌کنیم».

وی در ادامه بر اهمیت توجه به قومیت‌های مختلف کشور تاکید کرد و گفت: «چه‌طور می‌شود استانی که خود را بانی استقلال و مشروطیت در کشور می‌داند، میزان آرای آن کمتر از سی درصد باشد؟ آیا این یک خطر نیست؟ من به همه قومیت‌ها به دید فرصت نگاه می‌کنم و دقت کرده‌ام و می‌بینم که نمایندگان این قومیت‌ها در سخنان خود تلاش می‌کنند که بگویند یک ایرانی هستند و این یک فرصت و بسیار ارزشمند است».

موسوی از افزایش مشکلات روحی و روانی در بین مردم ابراز تاسف کرد و در پایان تاکید کرد: «حل مشکلات کشور بسیار سخت است و من جز جذب محبت مردم و اعتماد آن‌ها راهی برای حل این مشکلات نمی‌شناسم. بدون اعتماد مردم نمی‌توانیم کاری کنیم و معجزه اول انقلاب هم به دلیل اعتماد مردم به نظام، کشور، امام و انقلاب بود».


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

لیست وعده های احمدی نژاد در چهار سال پیش(سه شنبه 88 اردیبهشت 22 ساعت 2:54 عصر )

جمهوریت: محمود احمدی نژاد چهار سال پیش در چنین روزهایی و قبل از آن که به ساختمان ریاست جمهوری برود در برنامه های انتخاباتی اش قول هایی به مردم داد که نگاهی به لیست این قول ها و وعدهها می تواند بهترین ابزار برای شناخت میزان تعهد و پایبندی محمود احمدی نژاد به شعارهایش باشد. اکنون در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دهم سایت جمهوریت لیست وعده ها ی احمدی نژاد را که چهار سال پیش خبرگزاری فارس آن را منتشر کرد بدون هیچ گونه دخل و تصرفی برای خوانندگان محترم منتشر می کنیم.


آنچه هست؟

_ مشکلات ما نه از نظام و نه از مردم است. مردم و نظام ما بهترین است. مشکل ما یک گروهی از مدیران هستند که کشور را مال خود و میراث خود می‌دانند.
_ امتیازات ویژه‌ای در اختیار عده خاصی قرار دارد و میلیاردها ریال خرج دکورها و چیزهای بی‌حاصل می‌شود.
- سیستم مالی کشور مردم را به سمت دلالی سوق می‌دهد
_ ثبات اقتصادی و برنامه‌ برای کشاورزان، کارگران، کارمندان و تجار و بازاریان نیست و امنیت خاطر یک برنامه با ثبات ندارند.
_ 5 جوان نمی‌توانند 50 میلیون وام بگیرند و یک دفتر مهندسی تاسیس کنند و تولید اشتغال نمایند.
_ شیوه مدیریت بانکها که با هزینه بالا و بازده کم اداره می‌شود، پدر کشور را در آورده است
_ زد و بندهای پشت پرده، سرمایه‌های مردم را جمع کرده و به آنها آسیب می‌رساند.
_ مدل اقتصادی فعلی همه ثروتها را در یک نقطه متمرکز نموده است و از همه جای کشور نیروی انسانی و ثروت در تهران جمع می‌شود.
_ فضایی در کشور است که همه حالت عصبی دارند و آرامش نیست و کسی نمی‌تواند برای زندگی خود برنامه‌ریزی کند
_ مردم به حرفهای مسئولان اعتماد ندارند.
_ شکاف بین ملت و دولت افزایش یافته و به مرحله بحرانی رسیده است.

* وضعیت تهران

_ تهران روزانه 3میلیارد تومان هزینه دارد.
_ 300 میلیون تومان خرج دکور یک مدیر شده است.
_ شهرداری تهران در راس سازمانهای متخلف و شکایت خیز بود و الان تقریبا صفر است.
_ شهرداری در گذشته دارای وضعیت و سابقه 100 سال گذشته بوده است.
_ 25 هزار برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی ارایه کردیم.
_ بیش از 10 درصد سود بانکها هزینه مدیریت می‌شود.
_ 30 میلیارد دلار درآمد نفتی ما در طول سال بوده است.
_ روزی 4 میلیون لیتر بنزین فقط در راه بندان تهران مصرف می‌شود؛ یعنی سالی 400 میلیون دلار که این فاجعه است.
_ 1500 شرکت دولتی اصلا کاری در تهران ندارند.
_ 45 درصد تردد تهران متعلق به ماشین‌های دولتی است.
_ صرفه‌جویی 4 میلیون لیتر بنزین در روز استانها را آباد می‌کند.
_ 127 هزار تومان حقوق و 190 هزار تومان هم خط فقر!
_ در شهرداری تهران از 9 معاون 4 تا دکترای تخصصی دارند، 5 نفر فوق لیسانس تخصصی دارند.
_ 100 استاد دانشگاه متخصص در کمیته‌های مختلف اجتماعی، صنعت، مالی و کشاورزی برنامه‌های من را تنظیم کردند
_ در 2 سال کار شهرداری به اندازه 8 سال قبل در تهران کار شده است که آن را آمار نشان می‌دهد.
_ 50 نفر در سونایی در تهران جمع می‌شدند و برای بدنه شهرداری تصمیم می‌گرفتند.
_ 200 بوستان و 160 مجتمع ورزشی و فرهنگی و هنری در زمان شهرداری تهران ساختیم.

* نظرات و خصوصیات فردی

_ من وارد محدوده ممنوعه قدرت شده‌ام.
_ مشکلات کشور را ریشه‌یابی کردم.
_ برخی دانشجویانی که چند سال پیش فارغ‌التحصیل شده و ازدواج کرده‌اند، با من ارتباط بسیار صمیمی دارند.
_ بیشترین حجم فضاهای تفریحی را در تهران درست کرده ایم.
_ من منافع ملت را فدای گروه‌ها و باندها و احزاب نمی‌کنم.
_ من از کسانی که از ما انتقاد می‌کنند تشکر می‌کنم و به آنان هدیه می‌دهم.
_ مردم به من دسترسی دارند و راحت‌ می‌توانند حرفشان را بزنند و دارند می‌زنند و بعضی از مردم شکایت ادارات دیگر را سر من داد می‌زنند.
_ نقطه اصلی هدف را شناسایی کردم.
_ در فوق لیسانس بچه‌ها ترم سوم درسها را با من می‌گیرند و خیلی راحت‌ در کلاس با من بحث می‌کنند.
_ دنبال تاسیس بانک شهرداری بودم که به ما مجوز ندادند.
_ من به شدت موافق بازار بورس هستم.
_ بحث من اشتغال و مسکن جوانان است.
_ آرزوی من رفاه برای همه است.
_ اظهارنظر حق همه است و نخبه و غیرنخبه ندارد.
_ من مهندس هستم و با ریشه‌ها برخورد می‌کنم.
_ تا زمانی که ازدواج، مسکن و نیازهای مردم را برطرف نکنیم ،نمی‌توان با ناهنجاری‌های اجتماعی برخورد کرد. چون اینها سایه عدالت است.
_ بنده فرزند ملت و خادم جمهور و خادم ملت هستم.
_ باید با رای مردم بتوانم کارهای شدنی را در دولت انجام دهم
_ اجرای عدالت سخت است.
_ در شهرداری توانستم فضایی ایجاد شود که بازار مسکن رشد طبیعی داشته باشد و ساخت و ساز آرام انجام شود.
_ یک کشور را یک نفر نمی‌تواند اداره کند، بلکه باید مدیران اداره نمایند.
_ می‌خواهم بین مردم و دولت اعتماد و یکپارچگی ایجاد کنم.
_ دولت حامی، بسترساز و هادی است.
_ باید رابطه مردم با دولت را از مهر و محبت پر کنیم. کاری که ما در شهرداری انجام داده‌ایم رابطه بسیار قهر‌آلود را تبدیل به فضای عاطفی و دوستانه بین مردم با شهرداری کردیم و با مردم رفیق و صمیمی شدیم.
_ من معتقدم ستاد دولت اگر درست شود، کشور اصلاح می‌شود.
_ تمام زور و زبان، فکر و منطق من «مردم» هستند.
_ هرگاه خواستید وارد عرصه‌ای بشوید، تکلیفی بروید.
_ امروز وظیفه من است برای ترویج یک فکر در اینده خود را آماده کنم .
_ دولت اسلامی نباید وابسته به هیچ جناح، گروه و افراد توانمند باشد.
_ دولت اسلامی وام دار خط ولایت است.
_ نباید دولت را بگیریم و صرفا کارها را بین خود تقسیم کنیم.
_ من نوکر مردم هستم و می‌خواهم در عمل در راستای انقلاب و نظام حرکت کنم.
_ مدیر اصول‌گرا دنبال تسخیر دلها است.
_ تشکیل دولت اسلامی به اندازه انقلاب ارزش دارد که می‌تواند منشا و تحول بزرگی در کشور و در دنیا شود.
_ وقتی روی اصول پافشاری کنیم همه چیز عوض می‌شود.
_ خدا یک فکرهایی به ذهن من انداخت که سالها اگر فکر می‌کردم به آن نمی‌رسیدیم.
_ پافشاری در اصول تحول درست می‌کند، توکل به خدا و اخلاص لازم است.
_ هرجایی که لازم باشد و ضرورت پیدا کند، با قطار می‌روم.
_ آزادی روح انقلاب است.
_ زن و مرد مکمل هستند.
_ حوصله، محبت و روح لطیف در وجود زنان است.
_ در فرهنگ اسلامی زنان خیلی محترم‌تر از مردان هستند.
_ رسانه‌ ابزار است و باید فکر، اندیشه و نوآوری پشت این ابزار قرار بگیرد و کشور پیشرفت ‌کند.

آنچه باید شود؟

_ باید اصلاحاتی در شیوه اداره کشور انجام شود.
_ مدیران نباید یک قشر ممتاز و منت‌گذار مردم باشد، بلکه باید در وسط مردم، نوکر آنها و در خدمت مردم باشد.
_ مدیر باید همه حرفها را بشنود، امکان دسترسی به آن باشد و عدالت محور باشد.
_ سطح رفاه را باید به حداکثر برسانیم.
_ مردم باید امکان دخالت در امور سیاسی و دخالت در مسایل سیاسی، اقتصادی را داشته باشند.
یعنی اقتصاد را ملت اداره کند، سیاست را ملت اداره کند و فرهنگ را ملت رشد بدهد.
_ باید به مردم فرصت بدهیم و سر مدیری که بیت‌المال را تلف می‌کند، داد بزنیم.
_ ما باید بتوانیم فضایی ایجاد کنیم که آزادی در بالاترین حد ایجاد شود.
_ ما می‌خواهیم جلوی رانت‌ها را بگیریم.
_ دانشگاه باید بسیار پرنشاط و امید‌آفرین باشد. چون همه سرمایه های ملت ما از این جا رد می شود. باید از مسیر دانشگاه آدمهای خلاق، نوآور، مبتکر، شجاع، تصمیم گیر و آزاد‌منش بگذرند که این مستلزم آن است که معلم، استاد ما دلهره و دغدغه معیشت نداشته باشد تا بتوانند خلاقیت‌های خود را بروز دهند.
_ یکی از کارهای من این است که وزارت خارجه مدافع حقوق همه ایرانیان خارج از کشور شود. هر کس که ایرانی است در هر جای دنیا، دولت خادم اوست.
_ دولت باید در ارایه خدمات به قیافه، قد، مذهب، لباس و سلیقه طرف نگاه نکند و حقوق اجتماعی همه را یکسان توجه کند و حق ندارد بین افراد، درجه یک و دو تعیین کند و هر کس که در راس دولت قرار می‌گیرد خادم کل ملت است.
_ نباید مدیران برای خود میدان فرعی درست کنند.
_ عرصه مسئولیت سه بخش باید شود 1 _ کارهایی که مردان انجام می‌دهند 2 _ کارهایی که زنان می‌توانند انجام دهند 3_ عرصه مشترک که بر اساس شایسته‌سالاری است.
_ باید بانکها اصلاح شود و با کمترین هزینه بیشترین خدمات را بدهند.
_ بودجه‌ها باید بر اساس عدم محرومیت توزیع شود.
_ تمرکز گرایی را از تهران خارج می‌کنیم تا تهران خلوت شود.
_ دولت باید حداکثر رفاه را برای همه بخواهد.
_ مطبوعات باید یاد بگیرند از آزادی خوب استفاده کنند و مسئولین هم باید سعه صدر بیشتری داشته باشند.
_ باید برای نخبگان فرصت بالندگی ایجاد کنیم آن کسی که نخبه است و می‌تواند تولید فکر کند و نوآوری و ابتکار داشته باشد، باید فرصت در اختیار آن قرار گیرد که نخبگی خود را در خدمت ملت قرار بدهد و باید به آن کمک کرد.
_ باید با ویژه خواریها برخورد شود، گرچه خیلی سخت است، اما شدنی است.
_ همانطور که در شهرداری دست باندها را قطع کردیم، باید در کلیه ادارات این کار انجام دهیم.
_ دولت را باید از حالت محافظه‌کاری در آورد.
_ تحولات در سیستم اداری ارث پدری افراد نیست و باید ادارات را از دست افراد بیرون آورد.


» انتخابات
»» نظرات دیگران ( نظر)

<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مرزبندی اصلاحطلبان در شروع تبلیغات
4 داوطلب تائید صلاحیت شدند
درد سر رنگ سبز (نمادحامیان موسوی) برای تلویزیون!
حسین شریعتمداری به سیم آخر زد!
توسل "فارس" به اسرائیل برای حمایت از احمدی‏نژاد
[عناوین آرشیوشده]